Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Smegin täysautomaattinen kahvinkeitin Punainen

 • 799 EUR
Varastossa
Tuotenumero: BCC01RDMEU

Smegin täysautomaattinen espressokone, punainen.

Smegin täysautomaattinen kahvinkeitin on kompakti, tyylikäs ja monipuolinen laite, joka mahdollistaa täydellisen kahvikupin nauttimisen milloin tahansa haluat. Italialainen Smeg tunnetaan hienostuneesta muotoilustaan ja laadukkaista tuotteistaan, eikä tämä kahvinkeitin ole poikkeus!

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomion tähän kahvinkeittimeen, on sen tyylikäs muotoilu. Se on valmistettu kestävistä materiaaleista ja on uskomattoman kompakti, mikä tekee siitä täydellisen sopivan jokaiseen keittiöön.

Mutta Smegin täysautomaattinen kahvinkeitin ei ainoastaan näytä upealta, se suoriutuu myös erinomaisesti tehtävässään. Se pystyy keittämään jopa 10 kuppia kahvia, joten voit tarjota helposti koko perheelle tai vieraille herkullisen kahvikupin. Laiteessa on sisäänrakennettu kahvimylly, joka maksimoi tuoreiden kahvipapujen maun. Lisäksi se on varustettu irrotettavalla vesitankilla helppoa täyttöä ja puhdistusta varten.

Yksi tämän kahvinkeittimen suurista eduista on sen helppokäyttöisyys. Selkeällä ja intuitiivisella ohjauspaneelilla voit helposti valita haluamasi keittovahvuuden ja käynnistää keittoprosessin. Kahvinkeittimessä on myös termoblokkilämmitys, joka mahdollistaa nopeamman lämmityksen ja tarkan veden lämpötilan hallinnan parhaan kahvimaun saavuttamiseksi. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu ajastin, jonka avulla voit esimerkiksi asettaa keittimen valmiiksi edellisenä iltana ja herätä aamulla vastaleivotun kahvin tuoksuun.

Espressokoneessa on myös toiminto, joka pitää kahvin lämpimänä ja tuoreena pidemmän aikaa. Tämä on täydellistä, jos haluat nauttia toisen kupin myöhemmin päivällä ilman tarvetta valmistaa kokonaan uutta erää.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, aivan kuten muutkin Smegin tuotteet, tämä täysautomaattinen espressokone on rakennettu kestämään ja tarjoamaan erinomaista suorituskykyä pitkään. Voit luottaa siihen, että tämä kahvinkeitin on luotettava kumppani keittiössäsi ja antaa sinulle täydellisen kahvikupin joka kerta.

YhteenvetSmegin täysautomaattinen espressokone, punainen, on täydellinen yhdistelmä ajatonta muotoilua ja innovatiivisia ominaisuuksia. Sen tyylikkyys ja helppokäyttöisyys varmasti hurmaavat niin kahvin ystävät kuin muotoilufanitkin. Jos etsit luotettavaa ja tyylikästä kahvinkeitintä, Smegin kahvinkeittimen valitseminen on ehdottomasti oikea valinta!

Kahvikone on saatavana useissa eri väreissä. Voit löytää ne ja paljon muuta Smegin valikoimasta täältä.

Tiedot Smegin automaattisesta kahvikoneesta:

 • 19 baarin paine
 • 1,4 litran vesitankki
 • Kahvipapujen säiliön kapasiteetti: 150 g
 • Termoblokkilämmitys
 • Useita kahvinvalmistusvaihtoehtoja, kuten ristretto, espresso, kahvi ja kuuma vesi
 • Sisäänrakennettu metallinen kahvimylly 5 portaan säädöillä
 • Irrotettava valmistusyksikkö
 • Helppo puhdistaa
 • Paino: 5 kg
 • Mitat:
  Leveys: 18 cm
  Korkeus: 33,6 cm
  Syvyys: 43,3 cm
  Virtajohto: 100 cm
 • Teho: 1350 W