Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Lucaffe Piccolo & Dolce 1000g kahvipavut

  • 37 EUR
Varastossa
Tuotenumero: V6727

Lucaffé Piccolo & Dolce kokonaiset kahvipavut 1kg

Piccolo & Dolce on kahvi, jolla on runsas maku ja hyvä vahvuus. Se koostuu sekä Arabica- että Robusta-pavuista, jotka yhdessä antavat sille sen luonteen.

Kahvi on täyteläinen ja melko voimakas, ja siinä on kukkea hedelmäisyys ja vivahde karamellia. Robusta-pavut tuovat siihen myös herkullisen creman.

Kuppi kahvia vahvalla ja miellyttävällä aromilla. Pieni mutta tärkeä määrä Robusta-papuja (10%) antaa kahville lisää monimutkaisuutta ja tiheän creman. Kuten kaikki Lucaffen sekoitukset, tämäkin on paahtanut perinteisellä italialaisella tavalla hitaasti ja varovasti pyörivässä rummussa, mikä vähentää kitkeryyttä. Jokaisessa Lucaffén kahvissa on myös tunnusomainen hieman suklaamainen perusmaku. Täydellinen cappuccinoon ja latte macchiatohon.

Tämä kahvi on herkullinen sekoitus Arabica-kahvipapuja ja osa Robusta-kahvia. Robustan lisäys antaa kahville ylimääräistä suklaista luonnetta ja herkullisen paksun creman. Exquisit on espressokahvi, jolla on miellyttävä makeus ja todella ainutlaatuinen luonne.

Se toimii erinomaisesti myös kahvijuomissa, kuten cappuccinossa ja caffe lattessa.

Lucaffé Piccolo & Dolce koostuu:
90% Arabicaa
10% Robustaa

Pakkaus sisältää 1000 grammaa kokonaisia kahvipapuja.

Tietoa Lucaffésta
Tämä on kahvipaahtimo, joka pitää kiinni perinteistä ja paahdattaa kahvinsa rummulla vähentääkseen kitkeryyttä. Lucaffén kahvi tarjoaa erinomaisia espressokokemuksia, eikä tämä Piccolo & Dolce ole poikkeus. Heidän Lucaffé Classic espresso -kahvinsa on myös pidetty sen maun ja laadun vuoksi. Suosittelemme Lucafféa niille, jotka haluavat aitoa italialaista makuelämystä, mutta jotain erilaista kuin suuret kahvibrändit, kuten Lavazza.