Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Lucaffé Kofeiinittomat Kahvipavut 500g

  • 27 EUR

Loppu varastosta :(

Tuotenumero: V2174

Lucaffé Decaffeinato on kofeiiniton kahvipapu, joka toimitetaan 500 gramman purkissa.

Lucaffé tarjoaa yhden parhaista kofeiinittomista kahvipavuista niille, jotka etsivät makeaa, kermaista kahvia, jossa on suklaan sävyjä! Lucaffé Decaffeinato tarjoaa pehmeän täyteläisen maun, jossa on hienovarainen pähkinäinen vivahde. Tämä on herkullisin kahvi, jota voit nauttia mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kahvi jopa sinulle, joilla on vaikeuksia nukahtaa illalla!

Nämä kofeiinittomat kahvipavut sopivat erinomaisesti espressoon, mutta kahvipavut toimivat myös erinomaisesti useissa muissa valmistustavoissa - esimerkiksi suodatinkahvissa!

Miten kofeiini poistetaan kahvista?

Kofeiini poistetaan Swiss Water -menetelmällä, joka käyttää pelkästään vettä. Tämä menetelmä on täysin vapaa kemikaaleista ja säilyttää kahvin alkuperäiset ominaisuudet ja maun.

Lucaffé Decaffeinato koostuu 100 % arabica-pavuista ja kahvipavut on paahdettu keskipaahtoiseksi. 

Kahvipavut toimitetaan tyylikkäässä ja uudelleenkäytettävässä peltipurkissa. Lucaffé Decaffeinato -kahvipapuja on saatavilla myös 250 gramman ja 700 gramman pakkauksissa. Meiltä löydät myös Lucaffé kofeiinittoman kahvin valmiiksi jauhettuna, jos et omista kahvimyllyä

Tietoa Lucaffé kahvipaahtimosta:

Lucaffé on italialainen kahvipaahtimo, jolla on yli 30 vuoden kokemus laadukkaan kahvin tuottamisesta. Tarkalla valintaprosessilla ja paahtamisen asiantuntemuksella he luovat vertaansa vailla olevan laadukkaita ja luonteikkaita kahvisekoituksia. Lucaffé kahvipaahtimo sijaitsee lähellä kaunista Garda-järveä Italian pohjoisosassa.