Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Godnatt KRAM Fairtrade & Eko suodatinkahvi

  • 11 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 471200

Kahls Kaffe kofeiiniton Godnatt KRAM on Fairtrade & luomukahvi, joka tulee valmiiksi jauhettuna 200 gramman pussissa.

Tämä on kahvi, jota on hyvä juoda illalla jos koet että kofeiini vaikuttaa uneen. Tämä kahvi on kuin hyvän yön halaus ennen nukkumaanmenoa.

Kofeiiniton kahvi on tarkoitettu sinulle, joka haluat juoda kahvia myöhemmin päivällä, mutta et halua kofeiinin häiritsevän unta. Tai sinulle, joka et yksinkertaisesti halua juoda kofeiinia. Sen lisäksi että Godnatt Kram on kofeiiniton, se on myöskin luomukahvi ja Fairtrade-merkitty.

Tämä Kahlsin kofeiiniton kahvi on valmistettu 100% luomu Arabica-pavuista. Kahvipavut on valittu huolellisesti ja ne on kasvatettu luomutuotantoa koskevien määräysten mukaisesti. Tämä kofeiiniton kahvi on myös Reilun kaupan sertifioitu. Kahvipavut tulevat Capucas-tilalta Hondurasista.

Kahvin makuprofiilista löydät kevyesti sitrusta, sekä aavistuksen pähkinää ja kaakaota.

Kahvipapujen pesun ja kuivauksen jälkeen kofeiini poistetaan kahvista täysin luonnonmukaisessa prosessissa. Kofeiini on poistettu Swiss Water menetelmällä. Tämän kahvin kofeiinipitoisuus on alle 0,1%.

Kahls:in kofeiiniton suodatinkahvi Goodnight KRAM koostuu:
100% Arabica-pavuista

Luomu & Reilu kauppa kahvipavuista

Kahvia on saatavilla myös kokonaisina kahvipapuina 1kg kahvipakkauksessa, löydät ne täältä.

Tietoa Kahls Kahvipaahtimosta:

Kahls kaffe on vanha ja tunnettu ruotsalainen kahvipaahtimo, joka perustettiin Göteborgissa vuonna 1911. Kahlsin valikoimasta löytyy suuri määrä kahvia ja teetä.