Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Vergnano Nespresso kofeiinittomat kahvikapselit 10 kpl

  • 5 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 549W

Caffé Vergnano Nespresso Decaf - Kofeiinittomat Nespressokapselit

Caffè Vergnano kofeiinittomat kahvikapselit on huolellisesti valmistettu tasapainoisesta sekoituksesta Arabicapapuja Keski-Amerikasta ja Robustapapuja Aasiasta. Näiden kapseleiden avulla saat rikkaan ja monipuolisen makuelämyksen, jossa on ihania hedelmäisiä vivahteita. Ne ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat nauttia hyvästä kahvista ilman kofeiinia.

Kahvikapselit ovat yhteensopivia Nespresso- Original koneiden kanssa, ja jokaisessa pakkauksessa on 10 kompostihajoavaa kapselia. Tämä tekee niistä ympäristöystävällisen ja kätevän vaihtoehdon iltakahvihetkiin tai silloin, kun haluat välttää kofeiinia.

  • Maku: Rikas ja monipuolinen hedelmäisillä vivahteilla.
  • Kahvipavut: Kofeiinittomat Arabicapavut Keski-Amerikasta ja Robustapavut Aasiasta.
  • Ympäristöystävällinen: Biologisesti hajoavat kapselit.
  • Yhteensopivuus: Sopii Nespresso-koneisiin.

Tietoa Caffè Vergnanosta:

Caffè Vergnano on yksi Italian arvostetuimmista kahvipaahtimoista, ja sen historia ulottuu yli vuosisadan taakse. Vuosien saatossa heidän maineensa on levinnyt kauas Italian rajojen ulkopuolelle, ja heidän ensiluokkainen kahvinsa on arvostettu kahvin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa. Meiltä löydät Caffé Vergnanon  sekä kahvipavutjauhetun kahvin ja kahvikapselit

Löydä lisää kahvikapseleita: Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia Nespresso-yhteensopivia kapseleita sekä Vergnanolta että muilta tunnetuilta kahvimerkeiltä. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma täydellinen kahvihetkesi.

Nauti herkullinen kuppi kofeiinitonta kahvia Vergnano Nespresso Decaf -kahvikapseleilla ja koe, miksi Caffè Vergnano on yksi Italian arvostetuimmista kahvipaahtimoista.