Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Johan & Nyström Colombia decaf suodatinkahvi 250g

  • 16 EUR
Varastossa
Tuotenumero: EH09

Johan & Nyströmin kofeiiniton jauhettu kahvi: Colombia Decaf 250g

Johan & Nyström vietti kesäkuussa 2011 muutaman viikon matkustellen Etelä-Kolumbian kahvitiloilla Huilan alueella. Siellä he törmäsivät ainutlaatuiseen prosessointilaitokseen Manizalesissa, jossa kofeiinitonta kahvia valmistetaan edistyksellisen teknologian avulla. Painopiste on laadussa, maussa ja kestävyydessä, mikä takaa aina tuoreet erät!

Colombia Decaf on juuri tällainen esimerkki. Kahvi tulee suoraan 11 pienviljelijältä paahtimolle Pitalitosta ja Oporapasta, arvostetulta kahvialueelta. Kahvipavut poimitaan ja käsitellään solvent-menetelmällä.

Kofeiinin poisto kahvista perustuu yksinomaan kristallinkirkkaaseen vuoristoveteen ja esteriin nimeltä etyyliasetaatti, joka saadaan luonnollisesti ruokosokerimelassista. Etyyliasetaattia esiintyy yleisesti myös monissa tuoreissa hedelmissä ja vihanneksissa. Tämän vuoksi tätä kofeeininpoistotapaa kutsutaan usein myös luonnolliseksi menetelmäksi. 

Ilman tarpeettomia korkeapaineita tai lämpötiloja, edistyneen höyrytekniikan avulla kofeiini voidaan erottaa kahvista. Tämä säilyttää pavun luonnollisen solurakenteen sekä sen maun ja aromin.

Johan & Nyström Colombia Decaf kahvilla on hieno raikas makeus, keskitäyteläisyys ja täysin puhdas sekä erittäin nautittava jälkimaku. Voit varmasti sanoa, että tämä yksi herkullisimmista kofeiinittomista kahveista, jota olet koskaan juonut.

Muut Johan & Nyströmin kahvit löydät täältä.