Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Johan & Nyström Dark Knight kahvipavut 500g

  • 29 EUR
Varastossa
Tuotenumero: KEFTO500

Johan & Nyström Espresso Dark Knight 500g kahvipavut

Johan & Nyström Dark Knight -kahvipavut tarjoavat voimakkaan ja suklaisen makuelämyksen, joka on samalla pehmeä ja makea, ja siinä on ihana kermainen jälkimaku. Tämä luomutuotettu ja Reilun kaupan sertifioitu kahvi on huolellisesti luotu tyydyttämään myös vaativimpien kahvin ystävien makunystyröitä.

Kahvi tulee kahdelta erityiseltä alueelta – Incahuasista Perusta ja Comicovelista Hondurasista. Pyörittämällä alkuperää näiden kahden välillä keväällä ja alkutalvella varmistetaan, että kahvi on kausiluonteista ja tarjoaa tasaisen korkeaa laatua ympäri vuoden. Molemmat osuuskunnat, jotka sijaitsevat noin 3500 kilometrin päässä toisistaan ekvaattorin eri puolilla, tarjoavat tuoreita toimituksia kahdesti vuodessa.

  • Incahuasi, Peru: Tämä osuuskunta on ollut Johan & Nyströmin kahvin lähde vuodesta 2016. Cuscon alueella Etelä-Perussa sijaitseva osuuskunta perustettiin vuonna 2005 ja se on kasvanut kattamaan 480 jäsentä. Nämä tuottajat pyrkivät jatkuvasti parantamaan laatua ja ovat investoineet kehittyneisiin laitteisiin ja kuivausvuoteisiin maksimoidakseen kahvin makuprofiilin. Tämä syrjäinen paikka laaksossa on suojannut kahvipuita yleisiltä sairauksilta, mikä edistää puhdasta ja herkullista kahvin makua.

  • Comicovel, Honduras: Tämä osuuskunta tuli osaksi Johan & Nyströmin valikoimaa vuodesta 2022. Vuonna 2016 perustettu osuuskunta syntyi Catholic Relief Services -projektin 'Blue Harvest' tuloksena, ja siihen kuuluu 200 jäsentä, jotka työskentelevät kestävän metsien ja vesien käytön puolesta. Läntisessä Hondurasissa, noin 200 kilometriä pääkaupungista Tegucigalpasta, sijaitseva alue erottuu agrometsätaloudestaan, joka auttaa säilyttämään kosteuden ja edistämään kahvipuiden vehreyttä. Comicovel-tuottajat ovat sitoutuneet parantamaan kahvin laatua tuottamalla ja erottelemalla mikrolotteja sekä investoimalla kohotettuihin kuivauspöytiin.

Espresso Dark Knight -kahvin yksityiskohdat:

Espresso Dark Knight on erinomainen valinta kahvin ystäville, jotka arvostavat sekä makua että vastuullisuutta.