Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kimbo Espresso 100% Arabica Top Selection kahvipavut 1000g

  • 30 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 14022

Kimbo Top Selection 100% Arabica kokonaiset kahvipavut 1 kg

Kimbo Espresso Top Selection on korkealaatuinen kahvisekoitus eteläitalialaiselta Kimbo Espresso Bar -kahvipaahtimolta. Se sisältää 100% hienoimpia Arabica-kahvipapuja Etelä-Amerikasta, ja pavut on hellävaraisesti paahdettu täydelliseen keskipaahtoon.

Kimbo Espresso Top Selection tarjoaa uskomattoman herkullisen kahvin, jossa on makea, tasapainoinen maku, maltaista aromia ja vivahteita eksoottisista hedelmistä. Kahvin hienostunut happamuus jättää espressoon silkkisen jälkimaun, jossa on karamellin sävyjä.

Tämä kahvisekoitus tarjoaa upean makuelämyksen korkealla laadulla ja selkeällä luonteella. Kimbo Top Selection on erinomainen valinta kaikille, jotka arvostavat ylellistä kahvinautintoa!

Kahvipavut sopivat täydellisesti espressoon, mutta myös muihin maitopohjaisiin kahvijuomiin, kuten latteeseen ja cappuccinoon.

Kimbo Espresso 100% Arabica Top Selection sisältää 1000 g kokonaisia kahvipapuja.

Tietoa Kimbo Espresso Bar kahvipaahtimosta:

Kimbo Espresso Bar on italialainen kahvipaahtimo, joka tunnetaan laadukkaasta kahvistaan ja juuristaan napolilaisessa perinteessä. Yli 50 vuoden kokemuksella he ovat luoneet ainutlaatuisia kahvisekoituksia, jotka sopivat kaikille makumieltymyksille. Heidän kahvinsa erottuu huolellisesti valittujen kahvipapujen ja tarkasti valitun paahtoprosessin ansiosta. Kimbo Espresso on synonyymi aidoille italialaisille kahvinautinnoille ja se on tullut suosikiksi kahvin ystävien keskuudessa ympäri maailman.