Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Segafredo Selezione Arabica 1000g kahvipavut

  • 22 EUR
Varastossa
Tuotenumero: SF11

Segafredo Selezione Arabica -kokonaiset kahvipavut 1 kg

Segafredo Selezione Arabica on sekoitus erilaisia arabica-papuja viljelmiltä Keski- ja Etelä-Amerikasta. Se tarjoaa ihastuttavan ja uniikin makuelämyksen. Tämä kahvi on 100% arabicaa, kuten nimestä voi päätellä. Tämä on poikkeuksellista Segafredolle, joka yleensä noudattaa italialaista kahviperinnettä ja sisältää sekä arabica- että robustapapuja kahvissaan, kuten esimerkiksi Segafredo Casa.

Segafredo Selezione Arabica -kahvi on keskipaahtoinen ja siinä on kukkainen aromi sekä suklaan jälkimaku. Koska se koostuu pelkästään arabica-kahvipavuista, crema on hieman vaaleampi eikä yhtä paksu.

Segafredo Selezione Arabica koostuu:
100% arabica-kahvipavuista

Tietoa Segafredo kahvipaahtimosta:

Segafredo on arvostettu italialainen kahvipaahtimo, joka tunnetaan korkealaatuisista kahvipavuistaan ja aidoista italialaisista kahvimausta. Heidän kahvipapunsa valitaan huolella ja paahtaminen tapahtuu taitavien ammattilaisten valvonnassa, jotta saavutetaan täydellinen tasapaino maku, aromi ja laatu. Segafredo tarjoaa laajan valikoiman eri kahvisekoituksia, jotka tyydyttävät kahvinystävien vaativimmatkin makumieltymykset. Segafredo on omistautunut tuottamaan herkullista ja nautinnollista italialaista kahvia, joka antaa kahvihetkillesi ainutlaatuisen makuelämyksen.