Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

ZOÉGAS Experience Etiopia kahvipavut 750g

  • 21 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 12560572

Zoégas Experience Etiopia on kahvisekoitus, joka kunnioittaa kahvin historiallista perintöä. Ruotsalainen ikoninen kahvipaahtimo Zoégas on luonut tämän single origin -sekoituksen kahvin alkuperämaasta Etiopiasta. Tämä kahvisekoitus sisältää Etiopian signatuuripapuja ja siinä on miellyttävää mausteisuutta sitruunan ja bergamotin sävyillä.

Länsi- ja lounais-Etiopian korkeilla vuoristoalueilla kahvi on kasvanut tuhansien vuosien ajan luonnollisesti. Nämä pavut luovat kahvin, jota on vaikea voittaa maussaan. Se on kahvielämys, joka syntyy poikkeuksellisen rikkaasta biologisesta monimuotoisuudesta, jossa kahvi on osa dynaamisia viljelyjärjestelmiä ainutlaatuisten puiden, pensaiden ja muiden kasvien sekoituksina. Tässä kahvisekoituksessa on mausteisuutta ja bergamotin sävyjä Sidamosta sekä kukkaisia ja hedelmäisiä sävyjä Yirgacheffe-kahvipavuista.

Rakkaus kahviin Etiopiassa on selvä ja siirtyy sukupolvelta toiselle. Täällä kahville annetaan aikaa, ja jokaista papua kohdellaan kunnioituksella. Kahvi on enemmän kuin vain juoma, ja Zoégas on tässä kahvisekoituksessaan ottanut tämän kahvin rakkauden ja kunnioituksen huomioon paahtaessaan. Zoégas sekoittaa ja paahtaa kaiken kahvinsa paahdossaan Helsingborgissa, jossa kaikki sähkö tulee tuulivoimasta.

Zoégas Experience Ethiopia -kahvipavut on säilytettävä kuivassa ja viileässä alkuperäispakkauksessaan pitääkseen kahvin tuoreena pidempään. Suosittelemme jauhamaan kahvipavut juuri ennen valmistusta parhaan mahdollisen maun saavuttamiseksi!

Lisätietoja Zoégas Experience Ethiopia -kahvipavuista 750 g:

Rainforest Alliance -sertifioitu

100 % vastuullisesti hankittua kahvia

100 % arabica-kahvipavut

Paahtoaste: 5/8

Täyteläisyys: 4/5

Hapokkuus: 2/5

Valmistusmenetelmä: kaikki