Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Zoégas Professional Espresso Certo kahvipavut 500g

  • 16 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 12391123

Zoégas Professional Espresso Certo kokonaiset pavut, 500 grammaa.

Espresso Certo on Zoégasin erikoiskahvi, jossa on monia kukkaisia sävyjä sekä toffeen ja raparperin vivahteita. Tämä aikaansaadaan ainutlaatuisella yhdistelmällä tietyiltä Itä-Afrikan ja Etelä- ja Keski-Amerikan viljelmiltä valituilta Arabica-pavuilla, jotka tummapaahdetaan juuri oikeassa lämpötilassa. Espresso Certossa on pehmeä ja virkistävä maku. Se sopii hienosti espressoksi tai erikoiskahviksi, kuten cappuccinoksi.

Samoin kuin edeltäjänsä Terazza, on Certo kahvi joka on sekä fairtrade-sertifioitu että hyväksytty luomukahviksi. Tämä tarkoittaa sitä, että kahvin tuotannossa otetaan huolellisesti huomioon sekä ympäristö, työympäristö että työntekijöiden palkat. Lapsityövoiman käyttöä ei hyväksytä. Kahvista ei siis ole ainoastaan eliminoitu tarpeettomat hyönteismyrkyt, vaan se on hyväksi myös ympäristölle.

Zoégas Professional Espresso Certo sisältää 100% kokonaisia Arabica-kahvipapuja. 


Tietoa Zoégas kahvipaahtimosta:
Zoégas on yksi Ruotsin vanhimmista ja suurimmista kahvin valmistajista. Heidän suureen valikoimaansa kuuluvat sekä voimakkaat tummapaahtoiset suodatinkahvit että ainutlaatuiset kahvin makuyhdistelmät. Zoégas tunnetaan parhaiten Skånerost- ja Mollbergs Bladning -kahveistaan. Zoégas Professional on erikoisvalikoima, joka soveltuu sekä baristoille että suurempaan käyttötarpeeseen. Reseptejä on hienosäädetty, jotta aikaansaadaan paras mahdollinen espresso. Pakkauksia on myös muokattu siten, että ne sopivat paremmin säännöllisempään käyttöön.