Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Zoégas Skånerost 450g jauhettu kahvi

  • 10 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 12280877

Zoégas Skånerost - suodatinkahvi 450g pakkauksessa

Zoégas Skånerost on yksi tunnetuimmista Zoégasin kahvilaaduista. Se on tunnettu täyteläisestä tuoksustaan, jossa on vivahteita pähkinöistä ja mustaherukoista. Maku on runsas ja siinä on aavistus hedelmäisyyttä, suolalakritsia ja mustaherukoita. Monen suosikki!

Kahvipavut ovat huolella valittuja Kenian ja Keski-Amerikan viljelmiltä, varmistaen parhaan maun jokaisessa kahvipaketissa.

Yksi Zoégas Skånerost -paketti sisältää 450 grammaa jauhettua kahvia:
100% arabicapavut

Tietoa Zoégas paahtimosta:
Zoégas, perustettu Carlos Zoégasin toimesta vuonna 1886 ja vakiinnutettu yhdeksi Ruotsin suurimmista kahvipaahtimoista Maria Zoégasin johdolla, on tullut yhdeksi Ruotsin suosituimmista makuelämyksistä. Zoégasin kahvia nautitaan ympäri maata, ja Skånerost on yksi ehdottomista suosikeista.

Kaikki Zoégasin kahvi hankitaan vastuullisesti, mikä tarkoittaa, että he varmistavat kestävyyden ja sosiaalisen vastuun. Sen sijaan, että luotettaisiin pelkästään tavalliseen luomusertifikaattiin, Zoégas on ottanut käyttöön oman standardin tuotteidensa hankkimiseen vastuullisesti. He tekevät yhteistyötä riippumattoman organisaation kanssa, joka tarkastaa heidän sitoumuksensa varmistaakseen, että pienimuotoiset kahvinviljelijät, jotka jo viljelevät luomuna, saavat tukea vaikka heillä olisi esteitä saada virallinen luomusertifiointi.