Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

ZOÉGAS Experience Kenya kahvipavut 750g

  • 22 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 12560556

Zoégas Experience Kenya on korkealaatuinen single origin -kahvi, joka koostuu laadukkaista kahvipavuista ja tarjoaa täyteläisen makuelämyksen, jossa on aromeja mustaherukasta ja sitrushedelmistä. Kahvipavut tulevat pieniltä kahviviljelmiltä Keniasta, missä pavut kasvavat tuliperäisessä maaperässä. Tämä kahvisekoitus saa erityisen täyteläisen makunsa näistä olosuhteista. Lisäksi voit nauttia tästä herkullisesta kahvista hyvällä omallatunnolla - se on Rainforest Alliance -sertifioitu ja 100% vastuullisesti viljelty kahvi.

Zoégas uskoo, että historialla on paljon opetettavaa erityisesti kahvin osalta. On yleisesti tiedossa, että Kenia on aina ollut tunnettu erinomaisesta kahvin laadusta. Monet pitävät sitä vertaamattomana, ja siihen on hyvä syy. Kahviviljelmät täällä kukoistavat tuliperäisessä maaperässä 1600–1700 metrin korkeudessa (SGH kahvi), erityisesti Mount Kenyan rinteiden ja pääkaupungin Nairobin välisellä alueella. Maaperä on rikasta ja savista, mikä luo täydellisen ympäristön arabica-pavuille kasvaa. Kahvimarjat kerätään huolellisesti käsin useissa erissä kahvimarjojen kypsyessä. Tämä antaa meille parhaan mahdollisen kahvin sekä tuotannon että laadun suhteen. Kenia tunnetaan luonteestaan useissa Zoégasin sekoituksissa, mikä antaa syvän hedelmäisyyden yhdistettynä tummempiin paahtoihin.

Jokainen kupillinen Zoégas Experience Kenya kahvia ei ole vain upea SHG kahvi, vaan myös askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Kahvipavut sekoitetaan ja paahdetaan rakkaudella Helsingborgissa, ja kaikki sähkö tulee tuulivoimasta.

Zoégas kestävyysaloite Coffee by Women:

Itä-Afrikassa monet naiset työskentelevät kahviviljelmillä, pääasiassa poimimalla arvokkaita kahvimarjoja. Zoégas tukee näitä naisia antamalla heille koulutusta kestävässä viljelyssä ja johtajuudessa, jotta he voivat saada tarvittavat valmiudet johtaviin tehtäviin kahvinviljelyssä. Tämä aloite tuottaa tuhansia naispuolisia yrittäjiä, mikä on upeaa! Tämän avulla naisviljelijät voivat turvata toimeentulonsa ja vahvistaa asemaansa paikallisessa yhteisössä, mikä on hyödyksi sekä heille itselleen että heidän perheilleen.

Kenian naisviljelijät ovat ratkaisevassa asemassa kahvin tulevaisuuden kannalta alueella. Zoégas tukee heitä mehiläistarhauksen kautta. Coffee by Women -kestävyysprojektin lisäksi Zoégas auttaa valittuja kahvinviljelijöitä Keniassa lahjoittamalla mehiläispesiä ja tarjoamalla heille koulutusta mehiläistarhauksessa. Joten joka kerta kun juot tätä kahvia, autat lisäämään näiden viljelijöiden tuloja mehiläistarhauksen avulla.

Tiedot Zoégas Experience Kenya -kokonaisista kahvipavuista 750g:

  • Rainforest Alliance -sertifioitu
  • 100% vastuullisesti hankittu kahvi
  • 100% arabica-kahvipavut
  • Paahtoaste: 5/8
  • Täyteläisyys: 4/5
  • Hapokkuus: 2/5
  • Valmistusmenetelmä: Kaikki