Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Eguale Womens' rights kahvi 425g

  • 15 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 6059

Eguale Women's Rights Coffee tulee UNICAFEC-kahvi yhteisöltä. Se on pieni, tiiviis yhteisö joka koostuu noin 400 jäsenestä Perun San Ignacion provinssissa.  UNICAFEC viljelee korkealaatuista luomu- ja Reilun kaupan sertifioitua kahvia. Jäsenistä hieman yli neljännes on naisia, ja juuri nämä naiset ovat Eguale Women's Rights Coffeen takana. Naisten kahvi voidaan jäljittää suoraan naisviljelijöihin, ja siihen sisältyy lisäpreemio naisten kehitystä varten sekä tasa-arvo-ohjelma.

Women's Rights Coffee on siten työkalu sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiseksi. Se auttaa naisia organisoitumaan, omistamaan maata ja tekemään taloudellisia päätöksiä kotitalouksissa ja yhteisöissä, joissa he asuvat. Tämä lisää naisten itsetuntoa ja päätöksentekokykyä.

UNICAFEC:n naisten kahvin lisäpreemio on muun muassa auttanut rahoittamaan kahvin kuivaamiseen tarkoitettuja "Polytunnels"-rakennelmia. Aikaisemmin kahvi kuivattiin suoraan maahan, ja sateella marjat saattoivat homehtua.

Polytunnelit ovat mahdollistaneet kahvin kuivumisen säällä kuin säällä ja parantaneet merkittävästi sen laatua.

Nämä erikoiskahvi kahvipavut ovat keskipaahtoisia ja niissä on raikas maku ja pieni happamuus. Voit myös maistaa ruusunmarjaa ja mukavan pähkinäisen jälkimaun.

Jokainen Eguale Women's Rights Coffee -pussi sisältää 425 grammaa valmista jauhettua kahvia.

Kahvi koostuu 100 % arabicapavuista, jotka ovat peräisin Meksikosta.