Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Eguale Kaneli & Inkivääri musta tee 90g irtotee

  • 8 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 2654

Eguale Maustettu Musta Tee - Kaneli & Inkivääri, 90g irtotee

Mausteinen ja herkullinen irtotee

Eguale Maustettu Musta Tee - Kaneli & Inkivääri on täydellinen valinta sinulle, joka rakastat mausteisia ja täyteläisiä juomia. Tämä teeseos yhdistää voimakkaan mustan teen lämpimän kanelin ja piristävän inkiväärin makuihin.

Ominaisuudet:

  • Luomua ja Reilun kaupan sertifioimaa: Tämä tee ei ole ainoastaan herkullista, vaan myös hyväksi planeetalle ja sen asukkaille. Valitsemalla tämän teen, tuet kestävää teeviljelyä ja oikeudenmukaisia työolosuhteita.
  • Maku: Intialaisen mustan teen täyteläisyys tasapainottuu täydellisesti inkiväärin mausteisuuden ja kanelin makeuden kanssa.
  • Ainesosat: Musta tee* (Intiasta), appelsiininkuori* (2%), inkivääri (2%)*, luonnollinen kaneliaromi ja muut luonnolliset aromit, neilikkaöljy.(*Luomuaineksia)

Tietoa Egualesta

Eguale on paljon enemmän kuin pelkkä teetä ja kahvia myyvä yritys. Se on eettisesti sitoutunut yritys, joka pyrkii positiiviseen vaikutukseen sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointiin. Tarjoamalla korkealaatuisia, luomuna ja reilun kaupan periaattein tuotettuja tuotteita, Eguale varmistaa oikeudenmukaiset työolot ja kestävän kehityksen.

Miksi valita Eguale?

  • Laatu ja maku: Kaikki tuotteet on valittu huolella parhaan mahdollisen makukokemuksen takaamiseksi.
  • Etiikka ja kestävyys: Sitoutuminen reiluun kauppaan ja luomutuotantoon varmistaa sekä ihmisten että luonnon kunnioittamisen.