Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kahvikapselikalenteri 2023 - Kahdelle

  • 61 EUR
Varastossa
Tuotenumero: kkk2023-2


Kahvikapseliadventtikalenteri kahdelle!

Nauti kahdesta uudesta ja jännittävästä Nespresso-kapselista joka päivä aina jouluaattoon asti vuoden 2023 kahviadventtikalenterin parissa. Olemme huolellisesti valinneet kahvimerkkejä, jotka takaavat ensiluokkaisen makuelämyksen joka päivä, ja pääset maistelemaan kapseleita maailman rakastetuimmilta kahvipaahtimoilta. Kalenterista löydät yhden ruotsin trendikkäimmistä kahvipaahtimoista (Lykke kahvipaahtimo) sekä yhden Ruotsin vanhimmista kahvipaahtimoista (Zoégas) ja muutaman Italian ikonisimpia kahvipaahtimoita. Kahvikapselit tekevät valmistuksesta helppoa ja mukavaa - ei monimutkaista prosessia, laita vain kapselit sisään ja nauti kapselikahvistasi hetkessä.

Yllätä joku josta välität,tällä kahviadventtikalenterilla ja jaa joulun iloa ja lämpöä.

Kalenterimme on saatavilla vain rajoitetusti, joten varmista, että tilaat omasi ennen kuin ne loppuvat!

Kalenteriin sisältyy myös informatiivinen esite englanniksi, joka esittelee jokaisen kahvipaahtimon ja antaa lisätietoja jokaisesta päivän kahvikapselista, mukaan lukien kapselin kahvipapu, alkuperä, paahdon aste ja muuta. Kaikki tämä tarjotakseen sinulle hetken täydellistä kahvinautintoa!

Tämän vuoden kahvipaahtimot sisältävät:

HUOM! Kaikki tämän kahvikapselikalenterin kapselit sopivat Nespresso* Original -kapselikoneisiin.

Voit sitten löytää kaikki tämän vuoden kahvikapselikalenteriin sisältyvät Nespressokapselit meiltä täältä, jotta voit helposti ostaa ne, jotka olivat mielestäsi parhaita kahvikapseleita.