Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffé Vergnano Nespresso Cremoso kahvikapselit 10 kpl

  • 4 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 548W

Caffé Vergnano Nespresso Cremoso kahvikapseli 10 kpl

Nauti täyteläisestä kahvinautinnosta Caffé Vergnano Nespresso Cremoso -kahvikapseleilla. Tämä herkullinen sekoitus tarjoaa intensiivisen espressoelämyksen jokaiseen kuppiin. Valmistettu huolella valikoiduista kahvipavuista ja suunniteltu täyttämään vaativimpienkin kahvinystävien odotukset.

Jokainen pakkaus sisältää 10 kpl Nespresso-yhteensopivia kahvikapseleita, jotka takaavat tuoreen ja laadukkaan kahvikokemuksen joka kerta. Cremoso-kapseleiden rikas ja tasapainoinen maku sopii täydellisesti niin hetken rentoutumiseen kuin päivän aloittamiseenkin.

Nauti aito italialainen kahvi kätevällä ja helppokäyttöisellä kapselikoneella suoraan kotona. Hemmottele itseäsi ja kutsu ystävät yhteen nauttimaan tästä ainutlaatuisesta kahvista, jonka takana on Caffé Vergnanon yli sadan vuoden kahvialan osaaminen ja intohimo.

Caffé Vergnano:

Tämä kahvipaahtimo on yksi suurimmista Italiassa ja noudattaa perinnettä, joka ulottuu yli 100 vuoden taakse. Vuosien varrella se on tullut tunnetuksi myös Italian ulkopuolella, ja sen herkullinen kahvi on arvostettu kahvinystävien keskuudessa ympäri maailmaa. Meiltä löydät Vergnanon kahvit kaikissa muodoissa: kahvipavut, jauhettu kahvi ja  Nespresso-kapselit