Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kimbo Espresso Barista Ristretto kahvikapselit 10st

  • 5 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 14178

Kimbo Nespresso Barista Ristretto -kahvikapselit tarjoavat espresson, joka ammentaa inspiraatiota Napolin perinteisestä tummapaahtoisesta kahvista. Tämä kapselikahvi tarjoaa intensiivisen makuelämyksen, jossa on harmoninen mutta voimakas luonne ja runsas rakenne. Tummapaahto tekee siitä täydellisen aterian päätteeksi tai vahvan ja piristävän aamudrinkin. Sen täyteläinen koostumus ja suklaanmainen jälkimaku tekevät vaikutuksen ja jättävät unohtumattoman jäljen.

Kimbo Barista Ristretto -kahvin ainutlaatuinen sekoitus, jossa on 80% Arabicaa ja 20% Robustaa, antaa sille erottuvan luonteen. Kahvin alkuperä ja makuprofiili heijastavat Napolin rikasta kahviperinnettä, tarjoten aitoa kokemusta italialaisesta kahvikulttuurista.

Kimbo Espresso asettaa korkean laadun standardin, ja tämä pätee myös heidän Nespresso®-alumiinikapseleihinsa. Barista Ristretto sijoittuu Nespresso®-intensiteettiskaalalla kaikkein intensiivisimmäksi vaihtoehdoksi, sillä se saa vaikuttavat 12 pistettä. Tämä vahva luonne tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka rakastavat voimakasta kahvia.

Pakkauksessa on 10 kapselia, joista jokainen on pakattu erikseen, mikä auttaa säilyttämään kahvin maun pitkään.