Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Passalacqua Manhoa kahvikapselit 100kpl

  • 43 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 397

Passalacqua kahvikapselit Manhoa 100kpl - Nespresso Original koneisiin sopivat nespressokapselit

Passalacquan kahvikapselit tarjoavat herkullista kahvia, joka erottuu joukosta kauniin pähkinänruskean creman ja samettisen makunsa ansiosta.

Kyseessä on tasapainoinen sekoitus, joka on valmistettu 70% arabicasta ja 30% robustasta, mikä antaa Manhoalle intensiivisen ja tasapainoisen maun.

Kahvi on tummapaahtoista perinteiseen eteläitalialaiseen tyyliin.

Kahvikapselit on pakattu yksittäisiin pusseihin aromin säilyttämiseksi ja ne on puristettu täydellisessä annostuksessa antaakseen sinulle upean espresson italialaisen perinteen mukaisesti.

Passalacquan kahvikapselit ovat yhteensopivia Nespresso Original -koneiden kanssa. Manhoa-sekoitus sisältää papuja yhdeksästä eri alkuperämaasta.

Passalaqua Manhoa kahvikapselit sisältävät:

75% arabicapapuja
25% robustapapuja

Tietoa Passalacqua kahvipaahtimosta:
Passalacqua on italialainen kahvipaahtimo, joka perustettiin vuonna 1948 Napolissa. Passalacqua on tullut tunnetuksi korkealaatuisesta kahvistaan eteläisessä Italiassa ja ympäri maailmaa. Passalacqua paahtaa kahvinsa perinteisin menetelmin ja käyttää vain parhaita papuja Brasiliasta, Kolumbiasta ja muista maista. Heidän kahvinsa on erittäin arvostettua rikkaan maun ja aromin vuoksi, ja he tarjoavat laajan valikoiman sekoituksia ja paahtoasteita mieltymysten mukaan. Meillä on saatavilla Passalacquan papuja, jauhettua kahvia ja kahvikapseleita.