Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kokeilupaketti kahvia - Italialainen keskipaahto

  • 71 EUR
Varastossa
Tuotenumero: set02

Kahvi setti - kahvipaketti, jossa on 3 erilaista kahvipapua 3x1000g

Tämä kokeilupaketti on sinulle, joka pidät italialaisista kahvipavuista, joilla on pehmeä, kermainen ja hieno maku. Kaikki nämä kahvisekoitukset sisältävät suuremman määrän arabicakahvipapuja ja ne on keskipaahtoisia, jotta saat täyteläisen, mutta pehmeän kahvikupin. Kaikki nämä kahvilaadut sopivat hyvin espressoon, mutta ovat myös uskomattomia höyrytetyn maidon kanssa, kuten cappuccino tai latte.

Italcaffè Elite Bar 1kg
Italcaffè Elite Bar 1 kg on hienon balansoitu kahvisekoitus korkealaatuisia Arabicapapuja joilla on pitkä ja miellyttävä jälkimaku. Tämä kahvi on palkintoja kerännyt kahvisekoitus, ja ymmärrämme miksi. Italcaffé Elite Bar on voittanut International Coffee Tasting (ICT) kilpailun vuosina 2010 ja 2020, mikä on selvä merkki paahtimon tinkimättömästa laadusta kahvin paahtamisessa. 

Lavazza Super Crema 1kg
Samettisen pehmeä kahvisekoitus Lavazzalta. Kahvipavut, jotka tarjoavat tasapainoisen kahvin, jossa on sileä ja kermainen maku ilman kitkeryyttä. Saat sopivan täyteläisen kahvin, jossa on upeita sävyjä paahdetusta hasselpähkinästä, kuivatusta hedelmästä ja ruskeasta sokerista.

60% Arabicaa
40% Robustaa

Caffè Vergnano Espresso 1kg:
Makea ja kermainen kahvisekoitus Vergnanolta. Nämä pavut sisältävät runsaasti hienoimpia arabicakahvipapuja ja pienen määrän laadukasta robustakahvia, mikä antaa kahville makeutta ja hienovaraista hedelmäistä makua, jossa on silkkisen pehmeä ja paksu crema.

85% Arabicaa
15% Robustaa