Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kokeilupaketti kahvia - Italialainen keskipaahto erikoispainos

  • 71 EUR
Varastossa
Share
Stock: 2
Tuotenumero: set02

Kahvi setti - kahvipaketti, jossa on 3 erilaista kahvipapulajiketta 3x1000g

Tämä kokeilupaketti on sinulle, joka pidät italialaisista kahvipavuista, joilla on pehmeä, kermainen ja hieno maku. Kaikki nämä kahvisekoitukset sisältävät suuremman määrän arabicakahvipapuja ja ne on keskipaahtoisia, jotta saat täyteläisen, mutta pehmeän kahvikupin. Kaikki nämä kahvilaadut sopivat hyvin espressoon, mutta ovat myös uskomattomia höyrytetyn maidon kanssa, kuten cappuccino tai latte.

Mokaflor Oro Golden Blend 1kg
Harmoninen kahvisekoitus Mokaflorilta. Yhdistelmä Keski-Amerikan arabicakahvipapujen harmoniaa, Brasilian arabicakahvipapujen mausteisuutta ja Intian robustakahvipapujen ominaista kermaisuutta. Nämä kahvipavut tarjoavat sinulle espressokupillisen, jossa on kevyt mausteisuus ja herkkä ja pehmeä jälkimaku.

80% Arabicaa
20% Robustaa

Lavazza Super Crema 1kg
Samettisen pehmeä kahvisekoitus Lavazzalta. Kahvipavut, jotka tarjoavat tasapainoisen kahvin, jossa on sileä ja kermainen maku ilman kitkeryyttä. Saat sopivan täyteläisen kahvin, jossa on upeita sävyjä paahdetusta hasselpähkinästä, kuivatusta hedelmästä ja ruskeasta sokerista.

60% Arabicaa
40% Robustaa

Caffè Vergnano Espresso 1kg:
Makea ja kermainen kahvisekoitus Vergnanolta. Nämä pavut sisältävät runsaasti hienoimpia arabicakahvipapuja ja pienen määrän laadukasta robustakahvia, mikä antaa kahville makeutta ja hienovaraista hedelmäistä makua, jossa on silkkisen pehmeä ja paksu crema.

85% Arabicaa
15% Robustaa