Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffe Elite Bar kahvipavut 1000g

  • 33 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 8401

Italcaffè Elite Bar 1000g kahvipavut

Italcaffè Elite Bar kahvipavut 1kg ovat hienostunut sekoitus parhaita Arabica-kahvipapuja, joilla on lievä hapokkuus ja lumoavan pitkä jälkimaku. Tämä korkealaatuinen kahvisekoitus koostuu yksinomaan 100% Arabica-kahvipavuista, jotka luovat kahvin, jolla on vertaansa vailla oleva laatu ja maku.

Tämä kahvipapu sekoitus on voittanut kultaisia palkintoja International Coffee Tasting (ICT) -kilpailussa sekä vuosina 2010 että 2020, mikä vahvistaa sen erinomaista makua ja ylivertaista laatua. Se on todiste Italcaffèn sitoutumisesta tuottaa kahvia absoluuttisesti korkeimmalla tasolla.

Valitessasi Italcaffè Elite Bar -kahvipavut, valitset kahvipavut jotka antavat sinulle mahdollisuuden luoda upeita kahvijuomia. Tämä kahvisekoitus on enemmän kuin pelkkä kahvi: se on herkullinen matka maailman ylellisimpiin kahvialueisiin, ja se tarjoaa kupin täynnä nautintoa ja aromia. 

Jokainen Italcaffé Elite Bar 1000g -kahvipussi sisältää:

100% Arabica-kahvipapuja

Lisätietoa Italcaffé kahvipaahtimosta:

Italcaffe on arvostettu paahtimo, jolla on pitkä perinne korkealaatuisen kahvin tuottamisessa. Paahtimo on peräisin Italiasta ja se on vuosien varrella tullut tunnetuksi sitoutumisestaan laatuun ja asiantuntemukseen kahvinvalmistuksessa. Italcaffe käyttää tarkoin valittuja kahvipapuja ja taitavaa paahtoprosessia varmistaakseen, että jokainen kahvikuppi on makuelämys. Keskittyen aitouteen ja intohimoon kahvia kohtaan Italcaffe jatkaa suosittuna valintana kahvinharrastajien keskuudessa ympäri maailmaa.