Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Brasile kahvipavut 250g

  • 10 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 2001

Italcaffè Brasile 250g kahvipavut tarjoavat ylellisen kahvinautinnon Italcaffèn erikoissekoituksesta. Jokainen kahvipapu on huolellisesti valittu tuottamaan ensiluokkaisen kahvinautinnon. Tämä kahvisekoitus sisältää Brasilian hienoimpia Santos Arabica-papuja.

Brasilian kahvipavut ovat tunnettuja maailman parhaina, ja Santos-lajike katsotaan maan parhaaksi tarjonnaksi. Nämä pavut luovat poikkeuksellisen tasapainoisen kahvikupillisen, jossa on keskitasoinen hapokkuus ja täyteläinen vartalo. Kahvissa paljastuu hienovaraisia sävyjä kuten mallas, kaakao ja vilja, ja siinä on jälkimaku suklaasta ja paahdetuista maapähkinöistä.

Erityisesti suunniteltu espressokoneille ja automaattisille kahvinkeittimille, Brasile-kahvipavut tarjoavat laadukkaan kahvun joka kerta. Ne toimivat myös erinomaisesti suodatinkeitinten, Chemexin tai Pour Over -menetelmien kanssa.

Jokainen pussi sisältää 250 g kahvipapuja ja pussissa on yksisuuntainen venttiili, joka pidentää säilyvyyttä. Nämä innovatiiviset ominaisuudet takaavat paitsi paremman säilyvyyden ajan mittaan myös korkeamman kahvipapujen laadun.

Voit myös löytää Italcaffè Brasile -kahvipavut 1 kg pakkauksena valikoimastamme.