Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Brasile kahvipavut 1000g

  • 35 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 02101

Italcaffè Brasile 1 kg kahvipavut.

Brasile on Italcaffèn eksklusiivinen kahvisekoitus, fantanstinen single origin -kahvi, jossa kahvipavut on valittu huolellisesti antamaan sinulle ensiluokkainen kahvikokemus. Kahvisekoituksessa on Brasil Santos -arabicapapuja. Brasile kahvipavut tarjoavat kahvin, jossa on mallas-, vilja- ja kaakaotuoksuja.

Maailman johtava kahvipapujen tuotanto tulee juuri Brasiliasta, ja erityisesti Brasilian Santos-kahvipapuja pidetään maan parhaimpina. Kahvipavut tarjoavat poikkeuksellisen tasapainoisen kupillisen kahvia, jossa on sopiva hapokkuus. Kahvissa on hienovaraisia maltaan, kaakaon ja viljan vivahteita, ja jälkimaussa on suklaata ja paahdettuja maapähkinöitä.

Nämä kahvipavut sopivat erityisesti käytettäväksi espressokoneissa ja automaattisissa kahvikoneissa, tarjoten laadukkaan kupillisen joka kerta. Ne toimivat myös erinomaisesti suodatinmenetelmissä, kuten Chemexissä tai Pour Over -menetelmässä.

Kuten kaikkien muidenkin kahviensa kohdalla, Italcaffè pakkaa Brasile-kahvipavut suojatussa ilmapiirissä säilyttääkseen kahvin maun ja tuoreuden. Jokainen pussi sisältää 1 kg kahvipapuja, ja kahvipussissa on yksisuuntaventtiili, joka auttaa pidentämään papujen säilyvyyttä. Nämä innovatiiviset ominaisuudet eivät vain varmista parempaa säilyvyyttä ajan myötä, vaan takaavat myös korkealaatuiset kahvipavut.

Nämä kahvipavut löydät meiltä myös pienemmässä 250g kahvipapu kahvipussissa täältä

Tietoa Italcaffè kahvipaahtimosta:

Vuodesta 1969 lähtien italialainen kahvipaahtimo Italcaffè on ollut omistautunut luomaan parasta kahvia. Matkustamalla kahviviljelmille ja valitsemalla vain parhaat kahvilajikkeet sekä paahtamalla ne intohimolla ja kokemuksella, Italcaffè luo ainutlaatuisia kahvisekoituksia, joilla on erityinen maku ja ihastuttava tuoksu.