Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Attibassi Gran Deca Nespresso kahvikapselit 10kpl

  • 3 EUR

Loppu varastosta :(

Tuotenumero: 11262

Attibassi Gran Deca -kahvikapselit ovat suunniteltu kahvin ystäville, jotka suosivat kofeiinitonta vaihtoehtoa. Nämä Nespressokapselit  tarjoavat mahdollisuuden nauttia herkullisesta kofeiinittomasta kahvista, säilyttäen saman laadun ja makumaailman kuin perinteinen Attibassi-espressokahvi. Gran Deca -sekoitus on täydellinen yhdistelmä italialaista kahvikulttuuria, tarjoten kofeiinittoman kahvin täynnä makua ja täyteläisyyttä. Tämä sekoitus yhdistää kahvin täyteläisen rungon ja aromin erinomaisesti.

Kofeiinittomat kahvikapselit, jotka ovat yhteensopivia Nespresso-laitteiden kanssa, ovat nykyään osa arkeamme sekä kotona että työpaikalla. Attibassi on suunnitellut korkealaatuisen linjan yhteensopivia kahvikapseleita, jotka takaavat makurikkaan kahvin jokaisessa kupissa. Ja heidän kofeiinittomat vaihtoehtonsa eivät ole poikkeus tähän!

Tietoa Attibassi kahvipaahtimosta:

Bolognasta peräisin oleva klassinen brändi, Attibassi on tunnettu tasaisesta korkeasta laadustaan tuotteissaan. Attibassi on intohimoa, kestävyyttä ja käsityötaitoa, mikä näkyy selvästi heidän kahvissaan. Attibassi perustettiin vuonna 1918 "pasticceria"-nimellä, jonka päätuotteet olivat alun perin suklaata, keksejä ja makeisia perustajien Agostino Attin ja Marco Bassin toimesta. Vuodesta 2002 lähtien Attibassi on tuottanut korkealaatuista kahvia, ja tänä päivänä kahvi on heidän suurin fokuksensa.