Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Epos Caffe Afrodite Decaf kahvipavut 1000g

  • 30 EUR
Varastossa
Tuotenumero: EP001

Epos Caffe Afrodite Decaf Kofeiinittomat Kahvipavut 1kg

Epos Caffe Afrodite Decaf on kofeiiniton kahvi, jolla on upea täyteläisyys ilman happamuutta, antaen pyöreän ja herkullisen maun. Tämä kofeiiniton kahvi sisältää makuja hasselpähkinästä ja paahdetuista manteleista, jotka siirtyvät paahtoleivän ja hienoisen kitkerän kaakaon makuun. Jälkimaussa erottuu siirapin vivahde, joka tekee kokonaisuudesta täydellisen.

Makuprofiili: Hasselpähkinä, paahdetut mantelit, paahtoleipä, kitkerä kaakao, siirappi

Alkuperä: Italialainen Epos-kafferosteri

Pakkauskoko: 1kg kokonaiset kofeiinittomat kahvipavut 

Erityisominaisuus: Täyteläinen maku ilman happamuutta

Nauti Epos Caffe Afrodite Decaf -kahvista, joka tarjoaa täyteläisen ja pyöreän makuelämyksen ilman kofeiinia. Täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja maukasta kahvia ilman kofeiinia.

Tietoa Epos kahvipaahtimosta:

Epos Caffè on laadukkaiden kahvien valmistaja, joka sijaitsee Belpassossa, Sisiliassa. Yritys panostaa erityisesti tuotantoprosessin kaikkiin vaiheisiin varmistaakseen kahviensa korkean laadun ja ainutlaatuiset makuominaisuudet. Heidän paahtimonsa tunnetaan erilaisten kahviblendien huolellisesta valmistuksesta, joka yhdistää innovatiivisuuden ja perinteiset eteläitalialaiset espressomenetelmät. Epos Caffè käyttää vain huolellisesti valikoituja, biodiversiteetiltään rikkaita kahvipapuja, jotka paahtamisen jälkeen tarjoavat kuluttajille rikkaan ja nautinnollisen kahvielämyksen