Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Godnatt KRAM Fairtrade & Luomu kahvipavut 1000g

  • 39 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 470001

Nämä kofeiinittomat kahvipavut Kahls Kaffe kahvipaahtimolta ovat, kuten nimi sanoo, kuin hyvän yön halaus. Kahvipavut sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat juoda kahvia myöhemmin päivällä, mutta et halua, että kofeiini häiritsee untasi. Tai sinulle, joka et halua juoda kofeiinia, mutta haluat silti nauttia hyvästä kupillisesta kahvia! Tämä Kahlsin kahvi ei ole vain kofeiinitonta, vaan myös Fairtrade- ja ekologinen erikoiskahvi!

Kahlsin kofeiiniton kahvi Godnatt Kram on kahvisekoitus, joka koostuu vain 100% luomuarabicapavuista Hondurasista. Kahvipavut on kasvatettu luomuviljelyn sääntöjen mukaisesti, ja pavut ovat myös Fairtrade-sertifioituja. Nämä kahvipavut tulevat Hondurasin Capucas-yhteistyöstä.

Kahvipavut on paahdettu niin, että kahvista välittyy niin sitruksen vivahteita, kuin myös pähkinän ja kaakaon nyansseja.

Kofeiini on poistettu käyttämällä niin sanottua Swiss Water -prosessia. EU-direktiivin mukaisesti kofeiinipitoisuus on alle 0,1%.

Kahlsin kofeiiniton kahvi Godnatt Kram on:

  • 100% arabicapapuja
  • Ekologinen ja Fairtrade-sertifioitu
  • Luokitellaan erikoiskahviksi

Kahvia on saatavana myös jauhettuna 200g pussissa, jonka löydät täältä.

Lisää Kahls Kaffesta:
Tämä kahvipaahtimo on pitkän ja perinteikkään historian omaava, ja monille ruotsalaisille tuttu brändi. Kahls Kaffe on työskennellyt kahvin ja teen parissa vuodesta 1911 lähtien, pääkonttorin ollessa Göteborgissa.