Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Prova på kaffepaket - Koffeinfritt malet kaffe 3x250g

  • 26 EUR
  • 23 EUR
Varastossa
Tuotenumero: set010

Kahvipaketti - Kofeiiniton Kahvi 3x250g Jauhettu kahvi 

Kofeiiniton kahvi on monille uusi tuttavuus, ja joskus voi olla vaikeaa valita, mikä kofeiiniton kahvi olisi paras. Juuri siksi olemme koonneet tämän kokeilupaketin, joka sisältää jauhettua kofeiinitonta kahvia muutamalta Italian suositulta kahvipaahtimolta.

Haluatko vähentää kofeiinin kulutusta tai välttää sitä kokonaan? Tämä kahvipaketti on sinulle! Jauhettu kahvi sopii erinomaisesti espresson tai mutteripannukahvin valmistukseen.

Epos Afrodite Decaf Kofeiiniton Kahvi 250g jauhettu kahvi

Tämä Epos-paahtimon kofeiiniton kahvi on upea sekoitus, joka sisältää 70 % Robustaa ja 30 % Arabicaa. Kahvi on hyvin tasapainoinen, siinä on hienovarainen hapokkuus ja paahtuneiden mantelien ja hasselpähkinöiden sävyjä. Kahvin pyöreä maku muistuttaa paahdettua leipää ja tummaa suklaata, jälkimaussa on pehmeää siirappia.

Lavazza Dek Kofeiiniton Kahvi 250g jauhettu kahvi

Lavazza Dek on erityinen kahvisekoitus, joka koostuu 60 % Arabicasta ja 40 % Robustasta. Sen pehmeä maku, runsas crema ja rikas tuoksu tekevät siitä erinomaisen valinnan. Vahvuudeltaan kahvi on 3/10. Tämä kofeiiniton kahvi sopii erinomaisesti niille, jotka ovat lopettaneet kofeiinin juomisen tai haluavat nauttia kupillisen illalla ilman huolta unihäiriöistä.

Caffè Vergnano Decaffeinato 250g jauhettu kofeiiniton kahvi

Vergnanon kofeiiniton kahvi on heidän kofeiinittoman valikoimansa huippua. Tasapainoinen kahvisekoitus, jossa on hienostunut maku ja täyteläinen aromi. Kahvipavut paahdetaan hitaasti, jotta parhaat makuaromit saadaan esille.


Meillä on valikoimassa monia erilaisia kofeiinittomia kahveja. Tässä paketissa on joitakin niistä, mutta Caffé Vergnanon, Lavazzan ja Eposin lisäksi valikoimassamme on myös esimerkiksi Zoegasin kofeiiniton kahvi sekä monien muiden kahvimerkkien tuotteita.