Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Mokaflor Kofeiiniton 250g jauhettu kahvi

  • 8 EUR
Varastossa
Tuotenumero: MK03872

Mokaflor decaf 250g jauhettu kahvi tarjoaa ainutlaatuisen kahvinautinnon ilman kofeiinia. Tämä kahvi on valmistettu tarkkaan valituista arabicapavuista, ja kofeiini on poistettu luonnollisella ja hellävaraisella tavalla ilman kemikaaleja. Mokaflor on omistautunut laadukkaan kahvin valmistukseen, ja heidän dekofeinoitu kahvinsa säilyttää saman hienostuneen maun ja aromin kuin perinteinen kahvi.

Tämä kofeiiniton kahvi tarjoaa herkullisen makuelämyksen, jossa voi aistia pehmeitä sävyjä sekä hienostunutta syvyyttä. Mokaflor decaf kahvinvalmistusprosessissa säilytetään huolellisesti kunkin pavun luontainen maku, jotta voit nauttia tasapainoisesta ja rikkaasta kahvista ilman kofeiinin vaikutusta.

Olitpa sitten kofeiinitonta kahvia suosiva kahvinharrastaja tai etsit herkullista vaihtoehtoa iltaisille kahvihetkille, Mokaflor decaf 250g jauhettu kahvi tarjoaa korkealaatuista kahvinautintoa ilman kofeiinin piristävää vaikutusta. Osta Mokaflor decaf -kahvia verkkokaupastamme ja koe herkullinen kahvihetki ilman kompromisseja maun suhteen