Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Arvid Nordquist Classic keskipaahto jauhettu kahvi UTZ 500g

  • 11 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 1289

Arvid Nordquist Classic Mellan UTZ 500g jauhettu kahvi, suodatinkahvi

Tämä on klassinen keskipaahtoinen kahvi, jossa on elegantti happamuuden ja nougatin tasapaino. Kahvin jälkimaku on pitkä ja hienostunut. Kuten kaikki muutkin Arvid Nordquistin kahvit, tämä on 100% kestävästi sertifioitua (UTZ-sertifioitu kahvi). Lisäksi tämä suosittu Arvid Nordquistin keskipaahtoinen kahvi on myös 100% hiilidioksidikompensoitu. 

Arvid Norquist Classic Keskipaahtoinen kahvi on yksi Ruotsin suosituimmista kahveista.

Jokainen paketti Classic Keskipaahtokahvia sisältää 500g jauhettua kahvia ja koostuu 100% sertifioiduista kahvipavuista Brasiliasta, Keski-Amerikasta, Kolumbiasta ja Itä-Afrikasta.

Arvid Nordquist perustettiin vuonna 1884 Tukholmassa, ja vuodesta 1960-luvulta lähtien kahvipaahtimo sijaitsee Solnassa. Kesällä 2022 Arvid Nordquist aloittaa uuden kahvipaahtimon rakentamisen Jakobsbergiin, joka arvioidaan valmistuvan vuonna 2025. Bengt Nordquist, Arvid Nordquistin poika, joka otti yrityksen haltuunsa isänsä kuoleman jälkeen, päätti myöhään 1950-luvulla, että kahvi tulisi paahtaa Ruotsissa laadunvalvonnan helpottamiseksi ja varmistaakseen sen, että heidän kahvinsa on aina korkealaatuista.

Nykyään Arvid Nordquistin kahvi on myös 100% hiilidioksidikompensoitua ja UTZ-sertifioitua. Tämä historiallinen kahvipaahtimo on suosittu ympäri maata, mutta erityisesti Tukholman alueella.