Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffè Mauro Special Bar kahvipavut 1000g

  • 33 EUR
Varastossa
Tuotenumero: M1650

Caffé Mauro Special Bar on vahva kahvi joka sopii loistavasti varhaisiin aamuihin. Tämä on uniikki sekoitus Etelä-Amerikkalaisia arabicapapuja (20%) ja Aasialaisia robustapapuja (80%). 

Maku on melko terävä mutta silti suklainen. Suuren robustamäärän takia tämä on kahvi, jossa on paljon kofeiinia. Robustan ansiosta saat näistä pavuista myös runsaan vaahdon espressoon tai muihin maitojuomiin. 

Caffé Mauro Special Bar koostuu siis:
20% Arabicapavuista
80% Robustapavuista

Jokainen pakkaus sisältää 1000 grammaa italialaisia kahvipapuja.

Tietoa Caffé Mauro kahvipaahtimosta: 

Caffè Mauro on tunnettu italialainen kahvipaahtimo, joka perustettiin vuonna 1949 Sisiliassa. He valitsevat tarkasti kahvipavut eri puolilta maailmaa ja paahtavat ne huolellisesti tuodakseen esiin niiden ainutlaatuiset maut ja aromit. Caffè Mauro tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kahvilaatuja, aina vahvasta espressosta hienostuneisiin sekoituksiin. Heidän kahvinsa ovat tunnettuja laadustaan ja monipuolisista mauistaan, jotka kunnioittavat italialaista kahvikulttuuria. Caffè Mauro edustaa omistautumista laatuun ja perinteisiin valmistusmenetelmiin, ja heidän kahvinsa ovat arvostettuja niin Italiassa kuin kansainvälisestikin.