Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffè Vergnano Antica Bottega 500g

  • 15 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 103

Caffè Vergnano 1882 Antica Bottega kokonaiset kahvipavut 500g

Vergnano Antica Bottega -kahvipavut ovat korkealla kasvaneiden kahvipapujen sekoitus, korkeuden hurmaa tarjoava korkeakahvi. Tämä upea kahvisekoitus on tulosta vuosikymmenten asiantuntemuksesta ja intohimosta kahvitaiteeseen perinteikkäästä italialaisesta kahvitalo Caffè Vergnanosta.

Kahvilla on makuja, jotka on huolellisesti yhdistetty luomaan harmoninen ja tasapainoinen kahvisekoitus. Vergnano Antica Bottega on ihanien aromien yhdistelmä, rikkaista ja voimakkaista sävyistä hienoihin karamellisoituneen makeuden ja pähkinäisten sävyjen hienovaraisiin nyansseihin. Ihanalla kaakaon jälkimaulla.

Huolellisesti valitut kahvipavut on sekoitettu luomaan tasapainoinen profiili, joka miellyttää niin voimakkaasta ja rohkeasta mausta pitäviä kuin lievemmän ja hienostuneemman luonteen arvostajia.

Kahvipavut tulevat keskisen ja Etelä-Amerikan vuoristoalueiden kasvustoista. Kahvisekoitus tulee Brasiliasta, Nicaraguasta, Costa Ricasta ja Haitilta.

Kahvi tarjoaa upean espresson, jonka voit juoda sellaisenaan tai käyttää pohjana maitopohjaisille kahvijuomille, kuten caffé latte tai cappuccino.

Caffè Vergnano Antica Bottega koostuu:
100% Arabica-kahvipavuista

Pakattu 500 gramman tyhjiöpakkaukseen, joka pitää kahvin tuoreena ja tuoksuvana.

Tietoa Caffè Vergnanosta:
Caffè Vergnano on maineikas italialainen kahvitalo, jolla on rikas ja pitkä historia. Perustettu vuonna 1882 Chierissä, Turinin läheisyydessä sijaitsevassa viehättävässä kaupungissa, yritys on sitoutunut tarjoamaan upeita kahvitootteita ja säilyttämään aidon italialaisen kahvikulttuurin. He ovat mestareita huolellisesti valittujen papujen ja perinteisen paahdon suhteen. Yksinkertaisesti sanottuna Vergnano tarjoaa maistelumatkan aitoon italialaiseen kahvikulttuuriin!