Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Passalacqua Mekico 100 % Arabica 1000g Kahvipavut

  • 37 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 036

Passalacqua Mekico, tunnettu myös nimellä Passalacqua Mexiko, on Arabica-kahvi, jossa on ihanan pehmeä kukkainen tuoksu ja hienostuneen täyteläinen maku. Nämä ominaisuudet sopivat täydellisesti espressokahviin. Tämä kahvi sopii sekä kotikäytössä oleviin espressokoneisiin että ammattilaisten kahvikoneisiin. Kahvissa on hedelmäinen maku, jossa on mukana toffeen, hasselpähkinän ja suklaan vivahteita. Passalacqua Mekico on valmistettu pelkästään ensiluokkaisista Arabica-pavuista, jotka kasvatetaan korkeassa ilmastossa. Kyseessä on ensiluokkainen kahvi ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota sitä juuri sinulle.

Passalacqua Mekico sisältää 100 % Arabica-papuja.

Pakkauksessa on 1000 g kokonaisia kahvipapuja. Löydät myös Passalacqua Mekico kahvin 250g kahvipurkissa valmiiksi jauhettuna. 

 
Tietoa Passalacqua kahvipaahtimosta:
Italialainen pieni kahvipaahtimo, joka on paljon vähemmän tunnettu kuin suuret paahtimot kuten Illy tai Segafredo. Paahtimo on kuitenkin erittäin suosittu kahvinystävien keskuudessa ja se on tunnettu sekä laadustaan että pakkaustensa uniikista ulkonäöstä ja muotoilusta. Olemme ylpeitä siitä, että valikoimastamme löytyy yksi heidän suosituimmista lajikkeistaan, Passalacqua Mekico.