Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Passalacqua Miscela Napoli Kahvipavut 1kg

  • 44 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 039

Passalacqua Miscela Napoli kokonaiset kahvipavut 1 kg

Passalacqua Miscela Napoli on täyteläinen napolilainen espressosekoitus, jossa on makea maku. Kahvilla on ominainen tuoksu ja uniikki luonne, mikä tekee siitä erinomaisen kahvin sekä espresso-baareille että kotikäyttöön.

Miscela Napoli on tasapainoinen italialainen espressosekoitus, joka on pitkään paahdettu, mikä antaa sille matalan hapokkuuden ja katkeruuden säilyttäen samalla täyteläisen maun.

Tämä on korkealaatuinen kahvisekoitus, jossa kahvin runko yhdistyy moniin tyypillisiin aromiin hienoimmista Arabica-kahveista, jotka on valittu maailman parhaista viljelmistä.

Nämä Passalacquan kahvipavut tarjoavat sinulle herkullisen kahvin, joka on tasapainoinen, täyteläinen ja makea, ja siinä on sävyjä karamellista, suklaasta ja hasselpähkinästä.

Passalacqua Miscela Napoli 1000 g kahvipavut koostuvat:
80% Arabica-pavut
20% Robusta-pavut

Tietoja Passalacquasta:
Passalacqua on italialainen kahvipaahtimo, jolla on yli 70 vuoden kokemus korkealaatuisen kahvin tuottamisesta. Yritys perustettiin Napolissa ja siitä lähtien se on kasvanut kansainväliseksi toimijaksi kahvimarkkinoilla. Passalacqua on tunnettu laadun ja perinteen rakkaudestaan, sekä napolilaisista espressosekoituksistaan, jotka ovat suosittuja kahvin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa.