Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kimbo Espresso Bar Premium Kahvipavut 1kg

  • 25 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 14007

Kimbo Espresso Bar Premium kokonaiset kahvipavut 1kg

Kimbo Premium on laadukas kahvisekoitus, joka koostuu huolella valituista Arabica- ja Robustapavuista Latinalaisesta Amerikasta, Itä-Afrikasta ja Indonesiasta. Se on kahvi, jossa paahtoaste on jossain tyypillisen italialaisen ja klassisen ranskalaisen tyylin välillä. Kahvisekoitus tunnetaan intensiivisestä mausta, jossa on ainutlaatuinen hedelmäinen ja mausteinen jälkimaku. Ranskalainen paahto antaa myös kahvipavuille hienostuneen viskin vivahteen.

Kimbo Premium sopii täydellisesti espressoon ja se sopii erinomaisesti myös maitopohjaisiin kahvijuomiin, kuten cappuccinoon tai caffe latteen. Se on herkullinen kahvi, joka on loistava aamukahvina, mutta maistuu tietysti hyvältä milloin tahansa päivän aikana.

Kimbo Espresso Premium kokonaiset kahvipavut toimitetaan 1000 gramman pakkauksessa ja kahvi koostuu 70% Arabica-kahvipavuista ja 30% Robusta-kahvipavuista.

Vinkki! Jauha kahvipavut mahdollisimman lähellä valmistusta parhaan mahdollisen maun saavuttamiseksi.

Tietoa Kimbo Espresso Bar kahvipaahtimosta:

Yritys toimii Etelä-Italiassa, Napolissa. Se on osa Café do Brasil -yritystä, jonka perustivat veljekset Rubino, Francesco, Gerardo ja Elio. Sitä pidetään tällä hetkellä yhtenä suuremmista kahvimerkeistä Italiassa ja se on myös kansainvälisesti tunnustettu.