Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kimbo Espresso Bar Top Flavour Kahvipavut 1kg

  • 27 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 014015

Kimbo Espresso Bar Top Flavour- kahvipavut 

Kimbo Espresso Bar Top Flavour on puhdas Arabica-sekoitus, jossa pavut on valittu tietyiltä alueilta keskiamerikkalaisilta ylängöiltä, jotta laatu ja ominaisuudet ovat parhaat. Lopputuloksena on sekoitus ja paahto täydellisessä tasapainossa. Tätä harmoniaa kutsutaan usein "the sweet spot:iksi". Makeus ja happamuus ovat tässä kahvissa harmoniassa keskenään. Herkullisen makuinen kahvi, jonka jokainen kupillinen on elämys.

Kimbo Espresso Bar Top Flavour sisältää 100% Arabica-kahvipapuja.

Jokaisessa pakkauksessa on 1000g kokonaisia kahvipapuja. Tietoja Kimbo Espressosta: Tämä eteläitalialainen kahvipaahtimo on monelle italialaisen kahvikulttuurin symboli. Se on osa Café do Brasilia, joka perustettiin Napolissa jo vuonna 1963. Kahvipaahtimo, joka vaalii perinteitä, mutta luo myös mielenkiintoisia kahvisekoituksia, kuten tämä Top Flavour -kahvi.

Kimbo Espresso on arvostettu kahvipaahtimo, joka on erikoistunut kahvipapujen huolelliseen paahtamiseen. Kimbo Espresso -kahvipavut edustavat paahtimon tinkimätöntä laatua ja tarjoavat herkullisen makukokemuksen. Paahtimon pitkäaikainen perinne ja sitoutuminen laatuun näkyvät jokaisessa Kimbo Espresso -kahvipavussa, tuoden esille ainutlaatuisen makumaailman kahvinystäville.