Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kimbo Espresso Gran Gourmet kahvipavut 1kg

  • 30 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 14021

Kimbo Gran Gourmet 1 kg kokonaiset kahvipavut.

Kimbo Espresso Gran Gourmet -kahvipavut ovat huolella valittu sekoitus parhaita Arabica- ja Robusta-kahvipapuja, jotka tarjoavat makean maun tuoreen leivonnaisen sävyillä. Kahvipapujen pehmeä maku on myös elegantti happamuudella, jossa on tropiikin hedelmäisiä vivahteita, luoden herkullisen kahvikupin pitkään kestävällä, silkkisellä jälkimaulla. Gran Gourmet on yksinkertaisesti upea kahvi!

Tämä kahvisekoitus koostuu 80% Arabica- ja 20% Robusta-kahvipavuista, ja se on kevyesti paahdettu, mikä antaa tasapainoisen aromin, keskitäyteläisen rungon ja makean maun. Kimbo Espresso Gran Gourmet -kahvipavut ovat erinomainen valinta kaikille kahvin ystäville!

1000 g kokonaisia kahvipapuja

Tietoa Kimbo Espresso Bar kahvipaahtimosta:

Kimbo Espresso on arvostettu italialainen kahvipaahtimo, jolla on syvät juuret Napolin kahviperinteissä. Heidän kahvinsa tunnetaan korkeasta laadustaan ja aidosta italialaisesta mausta. Yli puolen vuosisadan asiantuntemuksella Kimbo Espresso on luonut upeita kahvisekoituksia, jotka ovat voittaneet sydämet ympäri maailmaa. Tarkkaan valittujen kahvipapujen ja huolellisen paahtamisen ansiosta he tarjoavat rikkaan ja vastustamattoman kahvinautinnon. Kimbo Espresso edustaa aitoa italialaista kahvikulttuuria ja intohimoa kahvin valmistukseen.