Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Lilla kafferosteriet Masha kahvipavut 250g

  • 13 EUR
Varastossa
Tuotenumero: K0084C


Malmö Lilla Kafferosteriet Masha Burundi kokonaiset kahvipavut 250g, erikoiskahvi.

Masha-kahvipavut tarjoavat herkullisen ja makurikkaan kahvikupin, jonka alkuperä on Burundista. Tämä kahvinautinto Masha-asemalta tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän Bourbon-lajiketta ja huolellista pesuprosessia.

Masha-asema rakennettiin vuonna 1989 ja on keskeinen osa tätä kahvintäyteistä matkaa. Enemmistö marjoja toimittavista viljelijöistä on karjanhoitajia. Nämä viljelijät korjaavat puitaan yhdessä elintarvikekasvien ja muiden viljelykasvien kanssa ravitakseen ja tukemaan perheitään. Sadonkorjuuaikana kahvi poimitaan selektiivisesti käsin, ja useimmissa perheissä on vain 200–250 puuta, ja sadonkorjuu hoidetaan lähes kokonaan perheen voimin.

Yli 2 000 viljelijää toimittaa marjansa asemalle, ja erinomaisen laadunvalvonnan ansiosta lopputuloksena oleva kahvi on hedelmäinen, puhdas ja täyteläinen.

Lilla Kafferosterietin täydellisesti paahdetut Masha-kahvipavut tarjoavat vaalean paahtotason, joka tuo esiin litsin ja vihreiden omenien hienovaraiset maut. Tämä kahvinautinto on suunniteltu suodatinkahvia varten ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia puhtaasta ja monimutkaisesta makuprofiilista. Anna itsellesi mahdollisuus kokea Masha-kahvipavut ja tutustua Burundin rikkaaseen kahvikulttuuriin.

Masha-kahvipapujen tiedot:

Alkuperä: Burundi
Tuottaja: Masha
Lajike: Bourbon
Korkeus: 1700 metriä merenpinnan yläpuolella
Prosessi: Pesty (washed)
Paahdon aste: Vaalea
Maut: Litsi, vihreät omenat
Valmistusmenetelmät: Suodatin