Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Passalacqua Gold Vulcan kahvipavut 500g

  • 14 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 885

Passalacqua Gold Vulcan 500g kokonaiset kahvipavut

Gold Vulcan on uusi kahvisekoitus Passalacqualta, joka on täydellinen valinta kahvin ystäville, jotka haluavat tasapainoisen ja aromikkaan espresson. Se koostuu huolella valituista kahvipavuista. Tuloksena on herkullinen kahvi, jossa on täyteläinen ja pehmeä maku, jossa on kevyt ja miellyttävä makeus.

Passlacqua Gold Vulcan koostuu viiden hienon alkuperäisen kahvilajikkeen sekoituksesta, jotka on valittu luomaan täydellinen tasapaino Arabican ja Robustan välillä. Saat kahvisekoituksen, jolla on ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen aromi, jossa on selkeät sävyt hasselpähkinästä ja hunajasta. Se on mestarillinen kahvisekoitus, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen kaikille kahvin ystäville.

Passalacqua Gold Vulcan 0,5 kg koostuu:
70% Arabicaa
30% Robustaa

Tietoja Passalacqua kahvipaahtimosta:
Passalacqua perustettiin vuonna 1948 Napolissa, Italiassa, ja se on alueen johtava kahvipaahtimo. Nykyään he ovat yksi maailman suosituimmista kahvipaahtimoista. Heidän valikoimansa kahvisekoituksia on pidetty sekä italialaisten että kansainvälisten kahvinjuojien keskuudessa. Passioninsa laadusta ja syvällisestä ymmärryksestään kahvin taiteesta Passalacqua jatkaa sekoitustensa parantamista ja kehittämistä tarjotakseen upeita kahvielämyksiä.