Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Passalacqua Black Vulcan kahvipavut 500g

  • 12 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 884

Passalacqua Black Vulcan 500g kokonaiset kahvipavut

Napolilaisen Passalacqua kahvipaahtimon luoma kahvisekoitus tarjoaa täyteläisen ja intensiivisen aromikkaan espresson, jossa on suklaan ja tupakan sävyjä.

Passalacqua Black Vulcan koostuu eksklusiivisesta sekoituksesta maailman hienoimpia alkuperäiskahveja. Tähän kahvisekoitukseen Passalacqua on yhdistänyt hienostuneen Arabica-kahvin huolellisesti valittuihin Robustapapuihin. Kahvipavut on tummaksi paahdettu, jotta kahvin voimakas ja täyteläinen profiili saadaan esiin.

Black Vulcanin kahvipavut tarjoavat sinulle herkullisen kahvin, jossa on ihana crema ja pitkäkestoinen miellyttävä jälkimaku.

Passalacqua Black Vulcan 0,5 kg koostuu:

30% Arabica kahvipavuista

70% Robusta kahvipavuista

Tietoa Passalacqua kahvipaahtimosta:

Passalacqua on kahvipaahtimo, joka perustettiin vuonna 1948 Napolissa, Italiassa. Se on yksi alueen arvostetuimmista kahvipaahtimoista. Passalacqua on tunnettu tummapaahtoisista kahvipavuista, sekä ikonisista keltaisista pakkauksista. Passalacquan laaja kahvisekoitusten valikoima on suosittu sekä italialaisten että kansainvälisten kahvinjuojien keskuudessa. Passalacqua kahvi on vahvan ja täyteläisen makuinen, mikä tekee siitä monien suosikin. Laadun intohimoisena tavoittelijana ja syvällisenä kahvin taiteen ymmärtäjänä Passalacqua jatkaa sekoitustensa parantamista ja kehittämistä tarjotakseen jatkossakin upeita kahvinautintoja.

Muut suositut Passalacqua kahvipavut ovat esimerkiksi Passalacqua Mehari ja Passalacqua Cremador