Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Mokaflor Rum Barrique kahvipavut 250g

  • 55 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 22882

Mokaflor Colombia Rum Barrique 250g kokonaiset kahvipavut tarjoaa intensiivisiä ja kiehtovan aromisia piirteitä, joissa on rommin ja kirsikkaliköörin vivahteita.

Nämä kahvipavut ovat ainutlaatuisesti tuotettuja, makuja ja tuoksuja täynnä. Ne tuoksuvat ja maistuvat rommilta ja upea tuoksu täyttää koko huoneen. 

Kuinka Mokaflor Colombia Rum Fermentation -kahvi maistuu ja tuoksuu rommilta?

Näin se tapahtuu: Kahvipavut poimitaan käsin, kun kahvimarjat ovat erittäin kypsiä ja niillä on lila väri. Sen jälkeen pavut pestään ja annetaan käydä korkeintaan 20 tuntia. Sen jälkeen kahvipavut varastoidaan tyhjiin rommitynnyreihin kolmen kuukauden ajan. Näin pavut voivat imeä mahdollisimman paljon aromia ja makua.

Tämä ainutlaatuinen kahvisekoitus Mokaflor Coffee Labilta saa alkunsa Caldasin alueelta Kolumbiasta, ja juuri tästä alueesta tämän erityisen kahvin tuotanto alkoi.

Nämä kahvipavut tulevat Finca San Jose -tilalta. Tämä perheyritys perustettiin vuonna 1963 ja sitä johtaa tällä hetkellä kolmas sukupolvi. Finca San Josen yhteinen tavoite on aina ollut ylläpitää parhaita luonnonvaroja: paikallisen kasviston ja eläimistön monimuotoisuutta, veden ja kastelun hyvinvointia, ottaa käyttöön yhä kehittyneempiä järjestelmiä, mutta säilyttää painopiste alueen perinteissä ja paikallisen yhteisön kehityksessä.

Tiedot Mokaflor Colombia Rum Fermentation -kahvin kokonaisista pavuista 250g:

100% arabicakahvipapuja

Korkealla merenpinnan yläpuolella, 1350m-1470m (SHG kahvi)

Alkuperäkahvi (single origin)

Erikoiskahvi (specialty coffee) - 85 pistettä SCA:n (Specialty Coffee Association) pisteytysjärjestelmässä

Soveltuu hyvin useisiin erilaisiin kahvinvalmistusmenetelmiin, kuten espressoon, suodatinkahviin ja moka-keittimeen.