Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Johan & Nyström Sweet Serenity jauhettu kahvi 250g

  • 14 EUR
Varastossa
Tuotenumero: FLAVOURS2M

Johan & Nyström Sweet Serenity 250g suodatinkahvi

Lähde makumatkalle, joka on yhtä makea kuin nimensäkin! Sweet Serenity ei ole pelkästään suodatinkahvi, vaan kupillinen rakkautta, jossa yhdistyvät maitosuklaan, mehukkaiden marjojen ja makeiden hedelmien maut – kaikki täydellisessä tasapainossa. Tämä luomukahvi on hienostunut ja tarjoaa puhdasta nautintoa! Tätä kahvia et halua missata!

Kahvipavut paahdetaan huolellisesti, jotta niiden raikkaus ja makeus pääsevät esille. Makeuden ja hapokkuuden tasapaino on taidetta jokaisessa kulauksessa, ja juuri tämä tekee mausta puhtaan ja elegantin.

Sweet Serenity -kahvipapujen alkuperä voi vaihdella kauden mukaan, mutta ne säilyttävät aina silkkisen, makean ja raikkaan luonteensa.

Johan & Nyström "Flavours"-sarja

"Flavours"-sarjassa kahvin luonnolliset maut pääsevät todella loistamaan. Monet kahvilajikkeista ovat single origin -kahveja, mutta joskus, vaihtuvien satojen myötä, sekoitus on paras vaihtoehto makuprofiilin säilyttämiseksi.

Johan & Nyström tekee tiivistä yhteistyötä maailman parhaiden kahvintuottajien kanssa. Kahvi tulee tietyistä, usein pienistä, eristä ja on aina korkeinta laatua. Sarja ulottuu tutuista ja turvallisista mauista seikkailullisempiin ja rohkeampiin kokemuksiin. "Flavours" on ehdoton valinta niille, jotka etsivät jotain erityistä ja haluavat, että kahvin ainutlaatuiset maut ja luonne todella pääsevät oikeuksiinsa.

Johan & Nyström Sweet Serenity suodatinkahvi tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, jossa yhdistyvät maitosuklaan, mehukkaiden marjojen ja makeiden hedelmien sävyt.