Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Lucaffé Classic Espresso Kahvipavut 1000g

  • 32 EUR
Varastossa
Tuotenumero: V1100

Suositut kokonaiset Classic-kahvipavut Lucaffélta ovat sekoitus Arabica-papuja Brasilian Santosista ja ripaus Robusta-papuja Indonesiasta. Tämän sekoituksen pavuista tulee ihanan pehmeä ja makean makuinen kahvi, jossa on häivähdys suklaata. Lucaffé Classic Espresso- kahvipavut sopivat sekä todelliselle kahvinystävälle että tavalliselle kahvinjuojalle. Lucaffén paahto on pehmeä ja tarjoaa miellyttävän kahvielämyksen.

Lucaffé Classic Espresso sisältää 1000g kahvipapuja, joista

80% on Arabicaa (Santos Brasilia), ja

20% Robustaa (Indonesia).

Tietoa Lucaffé kahvipaahtimosta:
Lucaffé on perinteinen italialainen kahvipaahtimo, joka on ylpeä italialaisista juuristaan ja Italian kahviperinteestä. Lucaffé tarjoaa ainutlaatuisia kahveja, jotka sopivat sinulle, joka etsit italialaista kahvia etkä pelkää erottua joukosta. 

Lucaffè sai alkunsa Leivon kaupungista, joka sijaitsee Pohjois-Italiassa. Paahtimon perustaja, Gianluigi Venturelli, toi mukanaan perinteisen taidon ja tietämyksen kahvinpaahtamisesta. Hän oli innokas kahvinharrastaja, joka halusi tuoda esille kahvin monimuotoisuuden ja rikkauden.

Yrityksen nimi, "Lucaffè", on yhdistelmä "Luca" ja "caffè", joista "Luca" on Gianluigin poika. Tämä heijastaa yrityksen perhekeskeistä lähestymistapaa ja sitoutumista laatuun.