Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Kimbo Aroma Intenso Kahvipavut 250g

  • 7 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 14097

Kimbo Aroma Intenso kokonaiset kahvipavut 250 grammaa

Aroma Intenso, kahvipavut jotka yllättävät makunystyräsi upealla luonteellaan. Kahvisekoitus joka tulee suositusta italialaisesta kahvipaahtimosta, Kimbo Espresso.

Kahvisekoitus on harmoninen yhdistelmä hienoimpia kahvipapuja, täydellinen tasapaino arabica-papujen (50%) ja robusta-papujen (50%) välillä, mikä antaa kahville sen tunnusomaisen maun ja intensiivisen tuoksun. Aivan kuten nimi Kimbo Aroma Intenso antaa viitteitä, nämä kahvipavut tarjoavat sinulle voimakkaan ja maukkaan kahvin, täydellisen valinnan kahvin ystäville jotka arvostavat piristävää kahvinautintoa!

Kimbo Aroma Intenso tarjoaa sinulle täydellisesti paahdettuja kahvipapuja. Kupillinen joka on makea ja tasapainoinen, jossa on huomattavaa mausteisuutta ja hienostunutta hapokkuutta. Jälkimaku on miellyttävän pitkäkestoinen ja tyydyttävä.

Nämä kahvipavut ovat täydellisiä intensiivisen espresson valmistukseen tai käytettäväksi mokkapannussa. Kahvi maistuu hyvältä sekä mustana että maidon kanssa.

Kokeaksesi kahvin maun täydessä loistossaan suosittelemme jauhamaan pavut juuri ennen valmistusta. Se takaa parhaan mahdollisen kahvinautinnon.

Tietoa Kimbo Espressosta
Yrityksen kotipaikka on Etelä-Italiassa, Napolissa. Se kuuluu Café do Brasil -konserniin, jonka perustivat Rubino-veljekset, Francesco, Gerardo ja Elio. Nykyään se on yksi suurimmista kahvibrändeistä Italiassa ja kansainvälisesti tunnustettu.