Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Daffee Chai 250g taatelikahvi

  • 15 EUR
Varastossa
Tuotenumero: DADC

Daffee Chai Kofeiiniton Kahvi 250g pulverikahvi, taatelikahvi. 

Daffee Chai on 100% kofeiiniton kahvi, joka yhdistää Daffeen klassisen taatelikahvin ja mausteisen chai-sekoituksen. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä sisältää kanelia, inkivääriä, maustepippuria, neilikkaa, kardemummaa ja mustapippuria. Tulos on lohdullinen ja lämmittävä makuelämys, joka sopii täydellisesti päivän kaikkiin hetkiin – erityisesti iltaisin, sillä voit unohtaa kofeiinin vaikutuksen uneen. 

Tämä chai-sekoitus ei siis sisällä teetä, joten se tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat nauttia maukkaasta, mutta kofeiinittomasta juomasta.

Daffeen valmistaminen on helppoa – voit käyttää suodatinkeitintä, mutteripannua, turkkilaista pannua tai pressokannua. Käytä 15 g Daffee-jauhetta 240 ml vettä kohti. Kahden minuutin kuluttua voit nauttia premium-laatuisen kupillisen 100% kofeiinitonta kahvia.

Nauti Daffee Chai'n tasapainoisesta ja mausteisesta mausta, ja anna sen tulla uudeksi suosikkijuomaksesi ilman kofeiinia.

Tietoa Daffeesta:

Daffee on hollantilainen yritys, joka havaitsi puutteen kofeiinittomissa vaihtoehdoissa Euroopan markkinoilla ja päätti täyttää tämän aukon. Heidän tuotekehityksensä tuloksena syntyi ei ainoastaan kofeiiniton taatelikahvi, vaan myös ekologinen ja maukas vaihtoehto. Daffeen valikoima sopii täydellisesti niille, jotka haluavat välttää kofeiinia, mutta haluavat silti nauttia maukkaasta kahvijuomasta. Keskittyen laatuun ja kestävyyteen, Daffee on tullut suosituksi valinnaksi tasapainoista ja kofeiinitonta kahvielämystä etsiville.

Meiltä löydät kaikki Daffee taatelikahvin maut: Appelsiini, Kardemumma, Kaneli ja Pure taatelikahvit.