Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Lilla Kafferosteriet Faith Estate kahvipavut 250g

  • 11 EUR
Varastossa
Share
Stock: 3
Tuotenumero: K0088A

Malmö Lilla Kafferosteriet Faith Estate kokonaiset kahvipavut 250g, erikoiskahvia.

Faith Estate -kahvipavut tarjoavat voimakkaan ja maukkaan makuelämyksen Intiasta. Tämä ainutlaatuinen kahvipapu, kasvatettu Faith Estatella, tarjoaa yhdistelmän rohkeita makuja ja kiehtovaa historiaa, joka ulottuu brittiläiseen aikaan. Faith Group of Estates, historiallinen tila, kantaa Britannian huolenpitoa ja historiaa. Se hankittiin arvostetulta brittiläiseltä kansalaiselta, herra Conel Morrisilta, jolloin se kattoi 850 hehtaarin maa-alueen. Vuodesta 1957 lähtien sen omistaa Faith Group, ja tällä hetkellä se kattaa 450 hehtaaria Robusta-kahvia ja 400 hehtaaria erilaisia Arabica- ja Kent-lajikkeita. Siitä lähtien paratiisimaisten Robusta-kahvipapujen viljely on laajentunut, prosessi, joka vaatii äärimmäistä huolellisuutta ja omistautumista.

Lilla Kafferosterietin täydellisesti paahdetut Faith Estate -kahvipavut paljastavat keskiruskean paahdon, joka korostaa kaakaon, mantelin ja popkornin tunnusomaisia makuja. Tämä kahvikokemus on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuisen makumatkan, ja sen alkuperä ja historia tekevät jokaisesta kupista entistä merkityksellisemmän.

Täydellinen suodatinkahviin, nämä kahvipavut antavat sinulle mahdollisuuden kokea täyteläisen ja voimakkaan makuprofiilin. Anna itsellesi mahdollisuus nauttia Faith Estate -kahvipavuista ja osallistua tämän erityisen Intian kahvilajikkeen ympärillä olevaan rikkaaseen historiaan.

Faith Estate -kahvipapujen tiedot:

Alkuperä: Intia
Tuottaja: Faith Estate
Laatu: Robusta
Korkeus: 800 metriä merenpinnan yläpuolella
Prosessi: Pesty (washed)
Paahdon aste: Keskitumma
Maut: Kaakao, manteli, popkorn
Valmistusmenetelmät: Suodatin/Pressopannu