Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffè Vergnano Espresso kahvipavut 500g

  • 14 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 167

Caffè Vergnano Espresso -kokonaiset kahvipavut, 500 grammaa.

Caffé Vergnano Espresso on uskomaton kahvisekoitus, joka koostuu huolellisesti valituista Arabica-pavuista (85%) ja pienestä osasta korkealaatuisia Robusta-kahvipapuja. Arabica-kahvipapujen korkea osuus antaa kahville silkkisen makeuden ja samalla tuo siihen hienovaraisen hedelmäisen vivahteen.

Robusta kahvipavuilla on myös merkittävä vaikutus tähän kahvisekoitukseen. Se voimistaa makua ja samalla luo hienon creman, joka lepää espresson pinnalla. Tuloksena on täydellisesti tasapainotettu kahvi, jossa on harmoninen yhdistelmä makuja.

Nämä kahvipavut sopivat erinomaisesti espressoon ja maitopohjaisten kahvijuomien, kuten cappuccinon ja caffè latten, valmistukseen.

Kahvipavut on paahdettu hitaassa prosessissa; ne on paahdettu matalassa lämpötilassa pitkän ajanjakson ajan. Tämä menetelmä auttaa kehittämään ja säilyttämään maun sävyt syvällisesti, ja antaa Caffé Vergnano Espressolle tasapainoisen ja luonteenomaisen makuprofiilin.

Kahvin vahvuus: 7/10

Caffè Vergnano Espresso kahvipavut sisältävät: 

85% Arabica-kahvipapuja

15% Robusta-kahvipapuja

Pakkaus sisältää 500 grammaa kokonaisia kahvipapuja, mutta Vergnano Espresso on saatavilla myös 1000 gramman pakkauksessa täällä.

Tietoa Caffè Vergnanosta:

Tämä italialainen kahvipaahtimo on yksi suurimmista Italiassa, ja sillä on juuret varhaisella 1900-luvulla. Se on nykyään tunnettu ympäri maailmaa, ja sitä löytyy paitsi Italiasta myös Amerikasta ja Aasiasta. Caffé Vergnanon valikoimasta löytyy niin kokonaiset kahvipavut, jauhettu kahvi, kahvikapselit sekä kahvikupit ja mokkakeittimet