Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffé Vergnano kahvipavut 3 x 500g

  • 42 EUR
  • 35 EUR

Loppu varastosta :(

Tuotenumero: 2009

Caffé Vergnano kahvipavut 500g pakkauksissa. 

Pakettitarjous Vergnano-kahvipavuista. Täydellinen sinulle, joka haluat kokeilla useita Vergnano-kahvisekoituksia löytääksesi juuri oman suosikkikahvisi! 

Caffè Vergnano Gran Aroma Bar - kahvipavut 500g  Nauti täyteläisestä espressosta, jossa on paksu crema ja mausteinen maku. Kahvipapu, jossa on sekoitus 50% arabicaa ja 50% robustaa. Pähkinäisiä sävyjä ja elegantin hedelmäinen vivahde.

Caffè Vergnano Antica Bottega - kahvipavut 500g Nosta kahvihetkesi uudelle tasolle rikkailla ja voimakkailla mauilla. Tässä korkealla viljellyssä kahvissa on karamellisoitua makeutta ja pähkinäisiä vivahteita, valmistettu tarkkaan valituista 100% arabica -pavuista.

Caffè Vergnano Espresso - kahvipavut 500g Koe tämän upean sekoituksen silkkisen makea maku ja hedelmäiset sävyt. Arabica-pavuista ja Robustasta koostuva sekoitus takaa täyteläisen espresson ja runsaan creman.

Kokeile kahvipavut 500g pakkauksissa, ja tilaa suosikkisi kotiin 1000g pakkauksissa. Löydät siis kaikki nämä kahvipavut myös suuremmissa pakkauskoissa.