Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Caffè Vergnano Gran Aroma Bar kahvipavut 500g

  • 13 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 054

Caffè Vergnano Gran Aroma Bar -kokonaiset kahvipavut, 500 g

Nämä Caffé Vergnano kahvipavut ovat huolellisesti koottu kahvisekoitus, joka on luotu valitsemalla hienoimmat arabica- ja robustapavut eri puolilta maailmaa. Tuloksena on kahvi, jossa on pähkinäisiä vivahteita ja elegantti hedelmäinen jälkimaku. Caffè Vergnano Gran Aroma Bar tarjoaa sinulle kermaisen espresson, jossa on paksu crema ja mausteiset maut.

Kahvipavut ovat täydellisiä sinulle, joka pidät voimakkaasta espressosta. Kahvipavut sopivat kuitenkin myös hyvin maitopohjaisiin kahvijuomiin, kuten caffè latteen ja cappuccinoon.

Vergnano Gran Aroma Bar -kahvipavut tarjoavat sinulle kahviseikkailun, jossa maku ja laatu kohtaavat upealla tavalla. Tämä mestariteos on luotu perinteikkäässä kahvipaahtimossa Caffè Vergnanossa ja edustaa täydellistä tasapainoa perinteen ja innovaation välillä.

Caffè Vergnano Gran Aroma Bar koostuu:

50% arabica-kahvipavuista

50% robusta-kahvipavuista

Kahvipavut on pakattu 500 gramman pakettiin. Löydät Vergnano Gran Aroma kahvipavut myös 1000g pakkauksessa täältä

Tietoa Caffè Vergnanosta:

Tämä italialainen kahvipaahtimo sijaitsee Chierin pikkukaupungissa Alppien juurella. Se on kahvimerkki, joka on onnistunut saavuttamaan mainetta ympäri maailmaa ja on yksi suosituimmista Italiassa. Caffè Vergnanossa yhdistyy vahva perinne italialaisesta espressokulttuurista korkeaan laatuun ja suureen intohimoon.

Muut 500g kahvipavut Caffé Vergnanolta ovat Vergnano Antica Botteca ja Vergnano Espresso kahvipavut