Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffe Elite Bar kahvipavut 250g

  • 99 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 08411

Italcaffe Elite Bar 250g kaffebönor

Italcaffè Elite Bar kaffebönor är en välbalanserad kaffeblandning av de finaste Arabicabönorna med mild syrlighet och en förtrollande lång eftersmak. Denna högkvalitativa kaffeblandning består enbart av 100% Arabica-bönor av högsta klass, vilket ger en oslagbar kvalitet och smakupplevelse.

Denna kaffeblend har vunnit guld från International Coffee Tasting (ICT) för bästa kaffet både 2010 och 2020, vilket tydligt bekräftar dess enastående smak och överlägsna kvalitet. Det är ett bevis på Italcaffès engagemang för att producera kaffe av absolut högsta standard.

Italcaffè Elite Bar kaffebönor ger dig en kaffeblandning är mer än bara kaffe; det är en smakfull resa som tar dig till de mest exklusiva kafferegionerna runt om i världen och ger dig en kopp kaffe full av njutning och arom. Med sina välbalanserade smaker och långa eftersmak är detta kaffet perfekt för alla tillfällen. 

Varje påse Italcaffè Elite Bar 250g innehåller:

  • 100% Arabicabönor

Du kan även hitta Italcaffè Elite Bar kaffebönor 1kg hos oss.

Om Italcaffè:
Italcaffe är ett respekterat italienskt kafferosteri med en lång tradition av att producera högkvalitativt kaffe. Rosteriet har sitt ursprung i Italien och är känt för sitt engagemang för kvalitet och expertis inom kaffeproduktion. Italcaffe använder noggrant utvalda kaffebönor och en skicklig rostningsprocess för att säkerställa att varje kopp kaffe blir en smakupplevelse utöver det vanliga. Med fokus på äkthet och passion för kaffe fortsätter Italcaffe att vara en favorit bland kaffekännare världen över.