Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Excelso Bar kahvipavut 250g

  • 9 EUR

Loppu varastosta :(

Tuotenumero: 9421

Italcaffè Excelso Bar 250g kokonaiset kahvipavut .

Nämä erinomaiset kahvipavut voittivat parhaan espresson palkinnon International Coffee Tasting -kilpailussa sekä vuonna 2023 että 2020. Yksinkertaisesti huippuluokan kahvia!

Excelso Bar, eksklusiivinen kahvisekoitus italialaiselta Italcaffè kahvipaahtimolta. Tässä kahvisekoituksessa yhdistyvät maailman hienoimmat kahvilajikkeet luoden korkealaatuisen espresson. Hyvin tasapainotettu sekoitus koostuu 85 % arabica-pavuista ja 15 % robusta-pavuista, mikä antaa kahville ainutlaatuisen ja harmonisen makuprofiilin miellyttävällä tuoksulla ja makealla kermaisuudella.

Kahvipavut sopivat täydellisesti espressoon ja toimivat hyvin automaattisissa kahvikoneissa.

Excelso Bar on ainutlaatuinen sekoitus arabica- ja robusta-kahvipapuja, jotka ovat peräisin parhailta alueilta Keski- ja Etelä-Amerikasta sekä Aasiasta. Pavut on paahdettu huolellisesti herkulliseksi keskipaahtoiseksi kahviksi.

Kuten kaikki muutkin Italcaffèn kahvipavut, Excelso Bar -kahvipavut on pakattu suojatussa ilmapiirissä maun ja tuoreuden säilyttämiseksi. Ne toimitetaan suljetussa pussissa, jossa on yksisuuntainen venttiili, mikä takaa paremman, pitkäaikaisen säilyvyyden ja korkeamman laadun verrattuna muihin kahvipusseihin.

Tämä 250 g:n pussi Italcaffè Excelso Bar -kahvipapuja on täydellinen koko niille, jotka haluavat kokeilla useita eri kahvilajeja. Meillä on myös Excelso 1 kg pakkauksessa, jonka löydät täältä.

Tietoa Italcaffè kahvipaahtimosta:

Italcaffè, perustettu vuonna 1969, on perinteikäs italialainen kahvipaahtimo, joka tunnetaan korkealaatuisesta kahvistaan ja sitoutumisestaan erinomaisiin kahvisekoituksiin. Perustaja Ennio Poli on siirtänyt yrityksen poikiensa vastuulle, jotka jatkavat yrityksen perinteitä ja korkeita standardeja. Tarkkuus kahvipapujen valintaprosessissa ja erinomaiset maut tekevät Italcaffèsta luotettavan nimen kahviteollisuudessa. Koe kahvin vivahteet, jotka kunnioittavat italialaista perintöä ja kahvikulttuuria.